ses problemi

HPQ-User
26-07-2008, 16:26   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

funda sormuş:
iyi gunler ben bilgisayarimi elimdeki cdlerle sifirladim yani yeniden baslattim ve gerekli olan butun programlari yukledim fakat bilgisayarimdan ses alamiyorum ses ayarlari bolumune girdigimde takili bir ses aygiti olmadigi uyarisini veriyor ama hoparlör ve kulaklik takili oldugu halde yinede bunlari bilgisayar tanimiyor arkadasimdan saund karti oldugunu ve bunun ayarlanmamis olabilecegini ögrendim bu ayari nasil yapabilirim yada sizin önerebileceginiz izleyebilecegim bi yol gosterebilirmisiniz simdiden tesekkurler

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
BILGISAYARDAN FAZLA ANLAMIYORUM AMA EKRAN KASA KLAVYEM VAR DRUCKER KULLANMIYORUM SES BAGLANTISI ICINDE HOPARLOR VE KULAKLIK KULLANIYORUM

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

Fatih_ARMAĞAN
26-07-2008, 16:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj

detaylı bilgi vermemizsiniz anladığım kadarıyla format atmışsınız ..Elinizde buluna orjinal cdlerden birisi anakartınızın cdsi olması gerekir anakatınızın cdsini takıp ekrana gelen menüden Soundcard ile ilgili olan dosyayı yüklerseniz sorununuzun büyük ihtimalle düzelmesi gerekir..

deadly_saw000
26-07-2008, 17:20   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
487 mesaj

sakarboy
detaylı bilgi vermemizsiniz anladığım kadarıyla format atmışsınız ..Elinizde buluna orjinal cdlerden birisi anakartınızın cdsi olması gerekir anakatınızın cdsini takıp ekrana gelen menüden Soundcard ile ilgili olan dosyayı yüklerseniz sorununuzun büyük ihtimalle düzelmesi gerekir..
bencede kardeş bu duruma bi bakBeğendim