Arkadaşlar bende iki adet 2+1 ses sistemi bulunmakta.Ben bunların ikisinide PC ye bağlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.Yardımcı olabilirmisiniz.
Ses Kartım: Realtek
Ses Sistemini Pc Ye Bağlama
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
57 mesaj
ses kartın ( on board olsun farketmez) 5 artı 1 se realtek ses yoneticisini aç orda audio ı/o var ordan iki çıkışı hoparlör olarak ayarla o çıkışlara ikisinidehoparlöründe jack larını tak ben kulaklık hoparlör kullanıyorum ikisindende ses geliyor sendede olur ama bende xp var raeltek 5.10.0.5605 sürümü yüklü
ses kartın ( on board olsun farketmez) 5 artı 1 se realtek ses yoneticisini aç orda audio ı/o var ordan iki çıkışı hoparlör olarak ayarla o çıkışlara ikisinidehoparlöründe jack larını tak ben kulaklık hoparlör kullanıyorum ikisindende ses geliyor sendede olur ama bende xp var raeltek 5.10.0.5605 sürümü yüklüarkadaş bir resimle anlatırmısın ayrıca ben de xp kullanıyorum
Üye
57 mesaj
resim eklenecek bir durum yok hoparlörlerin ikisinide bitgisayara tak sana soracak ne diye hat çıkışı diye işaretle olsun bitsin
Üye
57 mesaj
eğer işaretleme kutusu çıkmıyorsa denetim masasından ses konuşma ve müzik aygıtlarını aç realtek hd sound efect manager orda aç dediim gibi
yap eğer öyle bir özellik yoksa sürümü tutmuyordur bazılarında ekolayzır ayarı falan olmuyo sadece sesi açıyorsun ben forumlara resim eklemeyi bilmiyorum yoksa eklerdim