arkadaşlar bilgisayarım dan hoparlorden anlayamadığım sinyal gibi acayip ses gelmeye başladı. 2 defa bu ses geliyo. durakladıktan sonra yine aynı ses devam ediyor. Bu ne olabilir. Ne yapmalıyım...
SES SORUN
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
251 mesaj
Ses kartınız veya anakartınızın ses çipi ile alakalı olabilir. Ayrıca bazı hoparlörler belli bir ses seviyesinden fazlasını kaliteli olmadıklarından dolayı sağlayamazlar.
OP Üye
75 mesaj
sercan007Ses kartınız veya anakartınızın ses çipi ile alakalı olabilir. Ayrıca bazı hoparlörler belli bir ses seviyesinden fazlasını kaliteli olmadıklarından dolayı sağlayamazlar.ya çok kısık seste de açlıştırdım ama aynı şey devam ediyo. acaba driverlarını kaldırıp yeniden kursam düzelirmi
Yıllanmış Üye
251 mesaj
eğer olmazsa hoparlörün patlamış olabilir
OP Üye
75 mesaj
arkadaşlar çok mu karışık bi sorun bi fikri olan yok mu?
OP Üye
75 mesaj
himmetybaşka bir hoparlör takıp dene. belki hoperlörde bir sorun vardır. jakında falan.kardeş başka bi hoparlör taktım ilk beş dk sorunsuz çalıştı sonra yine aynı oldu.donanımsal olmadığını bilsem sistem geri yükleme yapacam ama...bilmiyom ki
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,618 mesaj
muhammet sen benim önerileri pek beğenmiyon ama ;)
bendede alarm gibi bir ses geliyordu, ondan öncekigün anakartın cdsinden birkaç program yüklemiştim meğer onlardan biri yaparmış kaldırınca tamamen kesilmişti.. bir düşün bilmediğin bişeyler yüklemişmiydin??
OP Üye
75 mesaj
01apachimuhammet sen benim önerileri pek beğenmiyon ama ;)kardeşim niye öyle düşünüyosun sen ne dedinde ben olmaz, yapamam dedim. sana bi hatam olduysa kusura bakma.
bendede alarm gibi bir ses geliyordu, ondan öncekigün anakartın cdsinden birkaç program yüklemiştim meğer onlardan biri yaparmış kaldırınca tamamen kesilmişti.. bir düşün bilmediğin bişeyler yüklemişmiydin??
OP Üye
75 mesaj
hem de senin dediğin gibi bi şey herhalde anakart cd si değilde dün bi kaç oyun yüklemiştim. sistem geri yükleme yaptım. Ses tamamen kayboldu gitti.