Windows 7 Ultimate 32 bit kullanıyorum. Bugüne dek hiç karşılaşmadığım bir sorundu ancak oyun oynarken birden bire sol kulaklık gitti.. Sadece sağ taraftan ses alabiliyorum. Bozulmuştur diye düşündüm hoparlör taktım onda da sol taraftan ses gelmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim..
Ses Tek Kulaklıktan Geliyor
kabloların doğru takıldığından emin ol. çünkü bazı yamukluklar bu sorunu getirebiliyor.
Aynı sorun bendede mevcud hatta öyle ki team speak reidcall gibi konuşma programları kullanırken karşı taraftan gelen ses sadece kulaklıktan duyuluyo ve seninde dediğin gibi sağ taraftan geliyo sol taraftan ses alamıyorum. Fakat ben bu sorunu cok küçük bir oynamayla düzelttim jack girişinde takmış olduğun kulaklığın jackını cok hafif gevşek bırakırsan sorun düzelir win 7 de böyle bir hata var umarım işine yarar iyi forumlar
Bende o sorun var okadar çok takıp çıkattım ki jakları 7 senede bu hale geldi arkasına laylon sıkıştırıp yukarı kaldırıyorum hafif jakı sol taraf geliyor senin ses kartın yeniyse kulaklıtan veyada yazılımsal.
Hepsini denedim olmadı çünkü hem hoparlör hem de kulaklık bozulmuş yeni hoparlör ile sorun düzledi. Boşuna vaktinizi aldım. Kusura bakmayın iyi forumlar..