OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
43,715 mesaj
tonic1) Anartım Asus A8V-E SE model ve ses kartı onboard 7+1. 2 hoperlörüm var ve arkada ses girişlerinden yeşil olana takılı. kulaklığımı ise kasadaki (Aopen H600B B27) önde bulunan kulaklık girişine taktığım zaman kulaklıktan ses gelmiyor. ön tarafa kulakluğı taktığım zaman hoparlörün iptal olması gerekmez mi? bunu nasıl sağlarım? her zaman kulaklığı arkaya çıkarıp takması biraz zahmetli.CHIP YARDIM MERKEZİ:2) Bilgisayardan tv izlemek istiyorum fakat bir türlü başaramıyorum. "nVidia WDM Video Capture (universal)" sürücüsünü kurduğum zaman nedense donanım bölümündeki "device maneger" kısmında sürücünün tam kurulmadığı gözüküyor (solda sarı ünlem). kurduğum sürücüler nvidianın sayfasındaki son sürücüler olan
ve http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce_4.13.html
doğal olarak bu sürücüyü kuramayınca izleyemiyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim acaba? Ekran kartım WinFast PX6600GT Extreme. bu sürücü olmadan tv izlenemezmiş. izlemek istediğim kablotv.
Anakartınızın biosunu update etmeyi deneyin . Normalde önpaneldeki ses çıkışını kullandığınızda arka paneldeki çıkışın kapanması gerekiyor.Ekran kartınızın TV tuneri yok sadece TV out 'u var bu yüzden ekran kartınızla TV izlemeniz mümkün değil.