acil yardımlarınızı bekliyorum deli olacagım
ses yok
sorun nedir tam olarak anlatabilirmisin!
hocam sorum dvd filim izlereken media plyerden ses gelmiyor görüntü var ses yok
normalde ses var ama media player'da mı yok? (Eğer bu ise video dosyanızın uzantısını söyleyin.) Bazı video dosyalarını Media Player oynatır ancak ses vermez. Bu yüzden soruyorum.
mediya plyer da müzik dinleye biliyorum ama dvd filim izlemek istedim görüntü var filimde ses yok başka programlarda izliyorum mediya plyerda izleyemiyorum sorun ne
Sorun dosya uzantısı olabilceğini tehmin ederek.VLC Player öneririm. http://www.videolan.org/vlc/ adresinden indirebilirsin. İndirip kur.Videonu vlc player ile aç. Bu şekilde de ses gelmezse bazı ayarlar yapılması gerekir.(Şimdi çıkıyorum ancak eminim yardım sevenler fazlasıyla mevcuttur.) :D
olur indiririm ama medi plyer de neden calışmıyor yani ses gelmiyor bunu bilmem lazım
Codec. K Lite Media Codec Pack'i yükleyin ve kurun. Artık Media Player ses verecektir.
Eski Media Player sürümleri ya hiç çalıştırmıyordu yada düzgün çalıştırıyordu. Ancak yeni sürümleri bazı video dosya tür ve uzantılarının video formatında çalıştırıyor ancak sesi bir türlü aktaramıyor yani kısacası videoyu destyekliyo ancak o dosyadan sesi alamıyor. (En anlaşıır dille anlatmaya çalıştım)
konu biraz bunun gibi olmuş başlangıcı:D donanımhaber