Arkadaşlar Öncelikle İnternet de Gördüğüm Birkaç Videodan Etkilendim Forumda Araştırdım Yapımıyla İlgili Olarak Az Çok Bilgi Edindim Fakat Yinede Sormak İstedim ''Sese Duyarlı Led'' Yapmak İçin Neler Lazım ?
Birde Hemen Hemen Herkes 5 6 Adet Led'i Bir Araya Getirerek Bu İşi Yapmış Ben Odamı Komple Bu Şekilde Döşemeyi Planlıyorum Yaklaşık 25 Metre Civarı Led Kullanmayı Düşünüyorum Bir Kısmı Sabit Sürekli Yanarken Büyük Bir kısmının Sese Duyarlı Olacak Şekilde Yapmayı Düşünüyorum Bu Devreyi Nasıl Kurarım Neler Almam Gerek Elektrikten Anlarım Bir Evin Elektrik Tesisatını Çekecek Kadar Ama İş Elektronik'e Gelince Pek Bişi Anladığım Söylenemez Yardımlarınızı Bekliyorum
Odama Yapmak İstediğimin Biraz Daha Fazlası Bu Videoda Arkadaş Yapmış Bence Çokta Başarılı Olmuş :
Ayrıca Odamı Aşağıdaki Resimdeki ve Videodaki Gibi Ledli Nesneler İlede Zenginleştirmek İstiyorum :
Resim:
Video:
If you want to make one your own, read the instructions on my instructable:
The music in this video are beats made by my brother. Visit his channel for more beats and information:
Yardımlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekürler.. Konuyla İlgili Olarak Yardımcı Olmak İsteyenlere Gerekirse Telefon Numaramı veya Mail Adresimi Verebilirim
İyi Akşamlar..