mic den veya in line dan aldıgı sesi (orgun mi do re vs)herhangi bir komuta çeviren özeliklede klavye nin bir tuş una çevirebilen bi program varmı eger yoksa visual basic le yazılabilirmi çok zor olurmu bilgi verirseniz çok ii olcak şimdiden teşekkürler...
sesi komuta çeviren yazılım varmı ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Valla bi zamanlar böyle bi şey duymuştum ama duyduğum zamanda çok üst düzey bi yazlım olarak hatırlıyorum yani baya önceleri duymuştum yanlış hatırlamıyorsam eğer böyle bi şey varsa şimdiye kadar baya gelişip bulunması kolay olan bi yazılım olmuş olabilir.Yinede tam hatırlamıyorum ama.
ya arkadaşlar hiç birinizin bi fikri yokmu allahaşkına en azından böle bi yqzılım yoksa visual basic te yada baska bişeyle oluşturulabilirmi.........?
alıntı:
Gönderen : varisler3Valla bi zamanlar böyle bi şey duymuştum ama duyduğum zamanda çok üst düzey bi yazlım olarak hatırlıyorum yani baya önceleri duymuştum yanlış hatırlamıyorsam eğer böyle bi şey varsa şimdiye kadar baya gelişip bulunması kolay olan bi yazılım olmuş olabilir.Yinede tam hatırlamıyorum ama.
Allah aşkına varisler ne anlatmak istedim abicim sen.Ben bişey anlamadımda...
varisler3 : Bir zamanlar öyle bir programı gördüğümü hatırlıyorum. Hatırlasam bile nerde gördüğümü hatırlamıyorum.Yok ama,hatırlayıp hatırlamadığımıda hatırlamıyorum.Sanırım hatırlamaya başlıyorum,o program kullanışsızdı galiba,yoksa kullanışlımıydı ne.Hah tamam şimdi hatırladım,aslında öyle bir program yok.
Yaw kansas valla bende sonradan yazdığımı okuduğumda hiç bi şey anlamadım gerçekten ama Öss stresi filan derken bazen böyle saçmalayabiliyorum kusura bakmayın artık yanlız yazdığın güzeldi
varisler3 : Bir zamanlar öyle bir programı gördüğümü hatırlıyorum. Hatırlasam bile nerde gördüğümü hatırlamıyorum.Yok ama,hatırlayıp hatırlamadığımıda hatırlamıyorum.Sanırım hatırlamaya başlıyorum,o program kullanışsızdı galiba,yoksa kullanışlımıydı ne.Hah tamam şimdi hatırladım,aslında öyle bir program yok.
Boşver dostum olur böyle şeyler.Yalnız bence senin yazdığın benim yazdığımdan daha güzeldi bence...
alıntı:
Gönderen : just_yuppiesmic den veya in line dan aldıgı sesi (orgun mi do re vs)herhangi bir komuta çeviren özeliklede klavye nin bir tuş una çevirebilen bi program varmı eger yoksa visual basic le yazılabilirmi çok zor olurmu bilgi verirseniz çok ii olcak şimdiden teşekkürler...
Recep Baltaş Arkadaşında Dediği Gibi GVZ Programı istediğin Gibi Sesli Komutla Bilgisayarına Yapmak istediğin işlemi Yaptırıyor Kıssa Yollar Programlar Ekleyebiliyor istediğin Tuşa Basıyor Ama Bunları Denemedim istersen Programın Tam Sürümünü Senin için Siteme Koyarım
Gerçekten Türklerin Yaptığı Çok Güzel Bir Program
Sende Oradan Alırsın İstersen Bana Ozelden Ulaşabilirsin