Sevdiğim kızın çıktığı var.Daha kızla hiç konuşmadım.Aynı servisteyiz.Bizim yan sınıfta okuyor.İkimizde Lise 1'e gidiyoruz.Ne yapmalıyım yardım :S
Sevdiğim Kız Başkasıyla Çıkıyor.Ne Yapmalıyım ?
- 1
- 2
ben olsam hiçbirşey yapmam sana kız mı yok başka kız bulmanı tavsiye ederim
Daha Lise 1'sin. Unutursun zamanla zaten daha konuşmamışsın
arada ona baktığımı görüyo hemen başka tarafa dönüyorum.
o kızı illaki istiyorum dersen, onun dikkatini daha da çekicek bişeyler yap. mesela önce bi tanışın bakalım. zaman zaman yakınlık göster kur yap sıcak davran, gözlerindeki parıltın yeter =))
gönlü sana kayınca birden uzaklaş, konuşma bidaha, kaç ondan. nasılsa başka birini bulursun. gerek yok aklı hala ondamı diye eziyet çekmeye =))
Kızın Telini Biyerden BuL Surekli Ara Sor Msj At Aklını ÇeL :D Biz Daha MutLu OLcaz Flan Onun Kafasında Sen Olursan Suan Cıktıgı Cocuga Soguk Davranır Yada Umursamaz Nede Olsa Ondan Ayrıldıgında Sen Varsın Ya onun İcin İnce Taktik BunLar :D
Yapacak bişey yok o zaman
Bu işler gönülsüz olmuyor malesef
Hayatta nelerle karşılaşacağını bilemiyor insan gün gelir belkide bu anınız akınıza geldiğinde gülüp geçersiniz yani diyeceğim şu ki; Daha çok gençsiniz çok güzel bir hayat var önünüzde onun için bu kadar kafa yormayın
Hayatta başarılar...
Saygılarımla
bence bir plan yap mesela servisten inerken kafasına odunla vur sonra kaçır sevene kadar bırakma.bu bir oyun bu bir komplo aslımda tüm dünya bir olup seni delirtmeye çalışıyoruz
@yolcu365
odunlara fena halde takmışsınız :)
https://www.chip.com.tr/forum/sev ... amyorm_t149297.html
07 he, hangi liseye gidiyosun bakm sen
- 1
- 2