Seven Transformation Pack 1.0 (capsli)
Mustafa Canregedit > HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetricssonrasında çok seçenek var ? hangisi bide default kaç olcak?istediğin uzunluğa
Mustafa@PCKeşke kurmasaydın,Doğru diyor adaşım, ben ne zaman yüklediysem sorunla karşılaştım. Tavsiye etmem.Umarım bir süre sonra hatalar veya sistem açılmama gibi durumlarla karşılaşmassı
mustafa91Doğru diyor adaşım, ben ne zaman yüklediysem sorunla karşılaştım. Tavsiye etmem.Doğru diyor adaşım, ben de tavsiye etmem.
Mustafa@PCKeşke kurmasaydın,ben ilk çıktığı gün indirdim hoşuma gitmedi bende kaldırdım şu anda sistem geri yüklemede ve görev çubugunda sorun var kaç gündür düzeltmeye uğraşıyorum...Umarım bir süre sonra hatalar veya sistem açılmama gibi durumlarla karşılaşmassı
önceden olsa hemen indirir kurardım ama bi kere yaşadım o acıyı indirirmiyim xp klasik modda şu an
mk1önceden olsa hemen indirir kurardım ama bi kere yaşadım o acıyı indirirmiyim xp klasik modda şu anXp için en güzeli...
seven transformation pack kurdum kilitlenmelere sebep oldu,
oyunlar oynanamadı, sildikten sonra da ekran modu düzelmiyor ayrıca bunun vistadan ne farkı var ki??
En iyisi windows blinds kullanmak...
Ben bu paketi kullandim shel32 secmemek gerekiyor sp3 paketlerde yoksa bazi programlar sonrasinda calismiyor ama kaldirmasi asla sorun olmadi cok güzel calisiyordu tavsiye ederim herkeze.
Sistemide kesinlikle kastigini görmedim bu tarz seyleri önermem ama kendim uzun zamandir kullaniyorum bunu.
mancukyaBen bu paketi kullandim shel32 secmemek gerekiyor sp3 paketlerde yoksa bazi programlar sonrasinda calismiyor ama kaldirmasi asla sorun olmadi cok güzel calisiyordu tavsiye ederim herkeze.Sistem özelliklerin nedir ?
Sistemide kesinlikle kastigini görmedim bu tarz seyleri önermem ama kendim uzun zamandir kullaniyorum bunu.
Eski makinede Athlon fx 3800 vardi yanilmiyorsam 1 gbda ram vardi hicde sorun olmuyordu.
Sadece mesala win mobile icin Activesync hata veriyordu Shel32 secersem kurulumda careside yoktu sitedede yaziyor zaten onu secmeyin diye sorun olursa.
Bende Shell32 olmadan kurdum bu paketi tavsiye ederim ciddi olarak cok profesyenelce yapilmis updatleri falanda oluyor ben 20ye yakin paketi denedim bir forumda kurdugum pkaet yüzüne format bile attigim oldu ama bu program asla ama asla sorun yaptigini görmedim.
iste bu islerde birde su olay var servis paketi durumlari, drivers , cakisan programlar falan bir paket bazi kisilerde sorunsuz olurken bazi kisilerde ucmaya sebeb oluyor.
Patch for User32.dll error onunda patchi cikmis http://www.deviantart.com/users/ ... en-remix-xp-20.html
benim kurdugum ve sorun olmadi dedigim paket bu hem vista icin hemde hemde xp icin var yükleyen olursa hatalisini yüklemesin.
xpye kurulmasi gereken bu.