SevenMaxClearLiveFinal For 7RC (tema)
- 1
- 2
hayalet arkadaşın verdiği linki indirdim..x86 olduğu için hata verdi ..
uxtheme yi arattım ve indirdim ..3 tane dll dosyası çıktı..themeservice , themeui ,uxtheme adında
bunları napıcağımı bilmiyorum ..arkadaşlar yardım eder misniz ??
Al arkadaşım 64 bit için uygun olan dosya burda dediğim gibi 3 adet patch yazan yer var sırayla onlara tıkla ve pc yi yeniden başlat.
hayalet igilendiğin için çok teşekkür ederim....
linke tıkladım ve indirdim..3 tane patch var..2 sine tıkladım ..ortadaki unknown yazıyor ve patch buton da yok.
2 sine tıkladıktan sonra pc yi yeniden başlattım ve bir etkisini görmedim...temalarda da yeni bişey gelmemiş gibi...
Temalara yeni bişey gelmicek zaten. Bu senin farklı temalar kullanmanı sağlıyor. İkinci seçenekteki dosyanın olup olmadığını kontrol et system32 klasöründe. üzerinde oynamışta olabilirsin.<
Temalara yeni bişey gelmicek zaten. Bu senin farklı temalar kullanmanı sağlıyor.
kendi kurduğum ve bazı yerlerden indirdiğim temalar var.
ben bu temayı senin ilk resim koyduğun gibi olmasını istemiştim..özellikle ilk resimde sağ üst köşede simgeler çok hoşuma gitmişti..
İkinci seçenekteki dosyanın olup olmadığını kontrol et system32 klasöründe. üzerinde oynamışta olabilirsin.<
yok bir değişiklik sistemim gayet normal yani iyi :D
bu seçenek benim için önemli değil.merak etme diğer arkadaşlar gibi sakat,güvenilir değil vs bana göre değil ..en büyük sorunda format atarım o da önemsiz bence..bu seçeneği üstünde işlemeye gerek yok ..
Bu temaları kullanmak çok basit verdiğim linkteki patchleri uygulayıp pc yi yeniden başlatıcaksın.
Daha sonra Windows / Resources /Themes klasörünün içine tema dosyalarını atacaksın.
Masaüstünde sağ tıklayıp "Kişiselleştir" diceksin ve eklediğin temayı seçeceksin.
Bu da dediğim yolla çalıştırdığım herhangi bir temadan örnek...
Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Ayrıca sağ taraftakiler simge değil gatget. Onları kullanabilmen için bunları yapmana gerek yok. Temayı indir gatget dosyası ayrı zaten çift tıkla kullan.
Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Ayrıca sağ taraftakiler simge değil gatget. Onları kullanabilmen için bunları yapmana gerek yok. Temayı indir gatget dosyası ayrı zaten çift tıkla kullan.
başka hakaret ediceğin bişey varmı :))))
bu da benim masaüstü ...:)
Hakaret etmek isteseydim daha farklı şekilde yapardım bunu o zaman cevap bile veremezdin.
Sorununun ne olduğunu kendinde bilmiyorsun doğal olarakta anlatamıyorsun ya da kendini yanlış ifade ediyorsun.
"başka hakaret ediceğin bişey varmı" demen yerine açıklaman için teşekkür ederim demen gerekir çünkü her yazına yardımcı bir cevap verdim. Fakat gerçekten bazı insanlara yardım etmek boşa zaman kaybı oluyor.
hayalet igilendiğin için çok teşekkür ederim....
3 sayfanın 8. mesajımda teşekkür etmiştim...
başka hakaret ediceğin bişey varmı :))))
bu cümlenin sonunda dikkat ettiysen 4 tane gülücük var..ben espiri maksadında demiştim..
cahilliğimi bağışla....
- 1
- 2