SevenMaxClearLiveFinal For 7RC (tema)
- 1
- 2
ekrandaki gadget lar temaya dahil haldemi ?
Evet dahil hepsi temanın içinde.
Teşekkürler. Hemen deneyelim.
Ben tema ya doydum windows un tema yönünden orijinalinin bozulmaması taraftarıyım artık..
Ben tema ya doydum windows un tema yönünden orijinalinin bozulmaması taraftarıyım artık..
Aynen katılıorum
mustafa91XP'ye sistem dosyalarını değiştiren tema yüklemeyin!Öncelikle tema xp için değil windows 7 için ayrıca sistem dosyalarını değiştirmiyorsun.
Sonra sorunla karşılaşırsınız. Tamam güzel hoş gözüküyor ama sağlıklı değil.Windows 7 nin orjinal teması nasılsa bu temada öyle.
mustafa91XP'ye sistem dosyalarını değiştiren tema yüklemeyin!kör müsün arkadaşım konu windows 7 içine açılmış
Sonra sorunla karşılaşırsınız. Tamam güzel hoş gözüküyor ama sağlıklı değil.
windows 7 içine açılan konu xp için windows 7 teması anlamına gelmez
ayrıca xp nin modası geçiyor artık nerdeyse hiç tema çıkmıyo
bu tema çok heyecan verici bi görüntüye sahip beğendim
orjinaline göre beğenmedim ama emeğin için sağol
ben temayı yükledim ama. tekrar geri dönüp imagenes.dll ve shell32.dll dosyalarını geri yüklediğimde bazı simgelerin eski haline dönmediğini gördüm. bu dosyaları bana atabilirmisiniz acaba? sistemim windows 7 rc tr 32bit. yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar bn forumda önerilen bir temayı yükledim sytem32yi sildi temalara güvenilmez
çok sakat iş bence sistem dosyasıyla görünüş için oynamıcan(uxtheme.dll ve yardımcı dosyaları hariç)
Zaten uxtheme.dll ve yardımcı dosyaları hariç hiçbir sistem dosyasında değişiklik yapılmıyorki vistada da tema kurabilmek için bu dosyalar değiştiriliyordu yeni bir şey değil yani.
Bu kadar sakat olan ne bu durumda? Zanneden de sisteminizi çökertmek için virüs falan yazıldı sanar ;);)
suikastbyarkadaşlar bn forumda önerilen bir temayı yükledim sytem32yi sildi temalara güBenim verdiğim temaların system32 yi silmesi imkansız. Sanırım kurulum gerektiren bir tema yüklediniz ve sistem dosyalarını kendi dosyalarıyla değiştirmek istedi.Ayrıca system32 normal şartlarda silinmez çünkü windows tarafından korunur.
system 32 yi sildi derken sistemin çalışmasını sağlayan bir dosyayı ewt kurulum gerektiren bir temaydı sytem32nin silinmeyceğini bnde biliyorum
verdiiğin linkte kurulumu anlatıyor mu bilmiyorum çünkü heryer ingilizce yazı dolu ..benim gibi ingilizce bilmeyenler nasıl öğrenicek sistem32 dosyasının değiştirmeyi..
sistem32 de ki o 2 dosyayı değşitiremediğim için kuramadım..
yardım eder misin ?
Linkteki yamayı indirip çalıştır 3 adet patch butonu göreceksin üçünede sırayla bas ve pc yi yeniden başlat daha sonra temayı windows klasörünün içindeki temaların bulunduğu klasöre at ve sağ tıklayıp kişiselleştirme bölümünden temayı seç hepsi bu kadar.
Kendim kullanıyorum hiçbir sakıncası yoktur..!
bu sadece 32 bitler için mi ?
linkte x86 yazıyor da ?
- 1
- 2