Ben hesabıma girip resimlerimin silindiğinden emin olmak istiyorum.Bunca olaydan sonra attığınız maile güvenmem söz konusu bile olamaz.Ayrıca ~~€zgi~~ hesabıma ait tüm mesaj ve yorumların silinmesi istiyorum.Lütfen bana tatmin edici cevaplar verin... Bu arada foruma yorum yapmak veya sorun çıkarmak için gelmedim sadece resimlerim ve mesajlarım ve bilglerim konusunda güvence istiyorum.~~€zgi~~ hesabıyla kayıt olduğum mail adresinin şifresinin değişmiş olması da zaten çok düşündürücü ...ancak bu konuya girmeyeceğim bana tatmin edici bir cevap vereyin bende bir daha girmeyeyim foruma ...ayrıca bu hesabı banlamayın yorum yapmak için sürekli yeni hesap almak zorunda kalmayayım.Zaten bu konu kapansız gizlilik konusundaki endişelerim hesabımı ben kendim kapatacağım ...Teşekkürler Selen,
Tek isteğim sadece ~~€zgi~~ isimli nickime girip resimlerimin silindiğinden emin olmak ve hesabımı kapatarak mesajlarımın ve yorumlarımın da silinmesi tek isteğim bu ...lütfen bunu bana çok görmeyin bu benim en doğal hakkım ... Selen,