Arkadaşlar hadi bakalım.Herkes sevgilisine hediye etmek istediği şarkıyı yazsın.Bakalım uyelerin sevgilileriyle arası nasıl?Sevgilim yok demeyin.O zaman hayatınızdaki vefasız kıza ne yollarsınız?
Sevgiliye Dair
- 1
- 2
Cash Flow- Hayata Küstüm + Gönül Yarası
ufuksArkadaşlar hadi bakalım.Herkes sevgilisine hediye etmek istediği şarkıyı yazsın.Bakalım uyelerin sevgilileriyle arası nasıl?Sevgilim yok demeyin.O zaman hayatınızdaki vefasız kıza ne yollarsınız?Ufuk'cum ben belki 'Orson Welles'den "I know what it is to be young" parçasını yollardım ... :)
make-believeŞarkının sözleri çok hoş. Bir de kendisini dinlemek lazım.ufuksArkadaşlar hadi bakalım.Herkes sevgilisine hediye etmek istediği şarkıyı yazsın.Bakalım uyelerin sevgilileriyle arası nasıl?Sevgilim yok demeyin.O zaman hayatınızdaki vefasız kıza ne yollarsınız?Ufuk'cum ben belki 'Orson Welles'den "I know what it is to be young" parçasını yollardım ... :)Ben de Shaggy & Rayvon - Angel yollayım. Favori şarkılarımdan...
ufuksArkadaşlar hadi bakalım.Herkes sevgilisine hediye etmek istediği şarkıyı yazsın.Bakalım uyelerin sevgilileriyle arası nasıl?Sevgilim yok demeyin.O zaman hayatınızdaki vefasız kıza ne yollarsınız?Peki sen ne yollardın?Son Düzenleme: tolga2207 ~ 23 Eylül 2006 01:03
Alanis Morrisette - I was hoping ;)
tolga2207make-believeŞarkının sözleri çok hoş. Bir de kendisini dinlemek lazım.ufuksArkadaşlar hadi bakalım.Herkes sevgilisine hediye etmek istediği şarkıyı yazsın.Bakalım uyelerin sevgilileriyle arası nasıl?Sevgilim yok demeyin.O zaman hayatınızdaki vefasız kıza ne yollarsınız?Ufuk'cum ben belki 'Orson Welles'den "I know what it is to be young" parçasını yollardım ... :)Ben de Shaggy & Rayvon - Angel yollayım. Favori şarkılarımdan...
Tolga'cım istersen RapidShare'e atayım.ufuksArkadaşlar hadi bakalım.Herkes sevgilisine hediye etmek istediği şarkıyı yazsın.Bakalım uyelerin sevgilileriyle arası nasıl?Sevgilim yok demeyin.O zaman hayatınızdaki vefasız kıza ne yollarsınız?Peki sen ne yollardın?OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 63,430 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006ufuksArkadaşlar hadi bakalım.Herkes sevgilisine hediye etmek istediği şarkıyı yazsın.Bakalım uyelerin sevgilileriyle arası nasıl?Sevgilim yok demeyin.O zaman hayatınızdaki vefasız kıza ne yollarsınız?ben seni cok sevdim amma onursuzda yaşayamam ya dagreenday-waitin'
ı've been waiting a long time
for this moment to come on!!Son Düzenleme: ufuks ~ 23 Eylül 2006 01:36Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0793 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006make-believeTolga'cım istersen RapidShare'e atayım.Saolasın abim, eMule'den alıverdimRecep BaltaşSevgilimz olsunda düşünürüz bir ara...Şarkımı kalmadı evrende...:)Ooo Recep yaşın da geçmiş baya, daha dün 17 idin Şaka bir yana sevgilinin de hayırlısı valla.Aslında en değerli sevgilim bilgisayarım...Ne diyorsam yapıyor,beni strese sokmuyor,asla kapris yapmıyor,masaralarını ben belirliyorum,istediğim zaman çenesini kapatabiliyorum,derdimi yazıp anlatabiliyorum...
Daha ne olsun yaniii..
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 11,836 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006Recep BaltaşAslında en değerli sevgilim bilgisayarım...Ne diyorsam yapıyor,beni strese sokmuyor,asla kapris yapmıyor,masaralarını ben belirliyorum,istediğim zaman çenesini kapatabiliyorum,derdimi yazıp anlatabiliyorum...Recep, dediklerine aslında katılmamak elde değil ... :)Daha ne olsun yaniii..
Son Düzenleme: make-believe ~ 23 Eylül 2006 09:33Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0793 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2006Siz de hep belaltı çalışıyorsunuz Bilgisayarınızın ellerini tutabilir misiniz? Sarılıp öpebilir misiniz? Sevinci hüznü paylaşabilir misiniz?
Make-believe, abi sen evlisin bari sen söyle güzelliklerini
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 63,430 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006Recep BaltaşAslında en değerli sevgilim bilgisayarım...Ne diyorsam yapıyor,beni strese sokmuyor,asla kapris yapmıyor,masaralarını ben belirliyorum,istediğim zaman çenesini kapatabiliyorum,derdimi yazıp anlatabiliyorum...O zaman bilgisayarına bi şarkı gönder bakalım!Daha ne olsun yaniii..
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0779 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2005
sevgiliye dair ;
demir demirkan - zaferlerimYeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 048 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2006George Michael - Cowboys and Angels
BanlandıTeşekkür Sayısı: 051 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2006Valla sevgilim yok ama beni terkedene İsmail Yk'dan "Allah belanı versin" i armağan ediyorum. Kendisi kaybetti...
ufuksArkadaşlar hadi bakalım.Herkes sevgilisine hediye etmek istediği şarkıyı yazsın.Bakalım uyelerin sevgilileriyle arası nasıl?Sevgilim yok demeyin.O zaman hayatınızdaki vefasız kıza ne yollarsınız?yok be ufuk, bir vefasız var ama ona şarkı göndermek yapacağım en son şey olurdu herhalde...OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 63,430 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006elvis32Selim bak kıl_paçino bi şarkı yollamış aynı şarkı o vefasız için cok mu agır olur!ufuksArkadaşlar hadi bakalım.Herkes sevgilisine hediye etmek istediği şarkıyı yazsın.Bakalım uyelerin sevgilileriyle arası nasıl?Sevgilim yok demeyin.O zaman hayatınızdaki vefasız kıza ne yollarsınız?yok be ufuk, bir vefasız var ama ona şarkı göndermek yapacağım en son şey olurdu herhalde...ufukselvis32Bela okuyacak değilim, o vefasız da olsa ona saygım vardır.Selim bak kıl_paçino bi şarkı yollamış aynı şarkı o vefasız için cok mu agır olur!ufuksArkadaşlar hadi bakalım.Herkes sevgilisine hediye etmek istediği şarkıyı yazsın.Bakalım uyelerin sevgilileriyle arası nasıl?Sevgilim yok demeyin.O zaman hayatınızdaki vefasız kıza ne yollarsınız?yok be ufuk, bir vefasız var ama ona şarkı göndermek yapacağım en son şey olurdu herhalde...Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,251 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007make-believeben katılmıyorum. çünkü bilgisayarlarda neredeyse gerçek kız arkadaş kadar sorun çıkartırRecep BaltaşAslında en değerli sevgilim bilgisayarım...Ne diyorsam yapıyor,beni strese sokmuyor,asla kapris yapmıyor,masaralarını ben belirliyorum,istediğim zaman çenesini kapatabiliyorum,derdimi yazıp anlatabiliyorum...Recep, dediklerine aslında katılmamak elde değil ... :)Daha ne olsun yaniii..
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 11,472 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007Sevgili mi ? Hatırlatmayın şunu bana!! 2 sene boyunca kızdan kurtulamamıştım. :S
- 1
- 2