selam arkadaşlar,kafayı bugünlerde netteki bilumum saçma konulara taktım bu da onlardan biri.
ben buraya bir iki şey yazacağım bakalım siz neler ekleyeceksiniz.
1-sevgililerden birisinin diğerine onu sevdiğini daha az söylemesi
2-aramızdaki elektriğin bittiğini hissediyorum.
3-sana karşı olan hislerim eskisi gibi güçlü değil
4-sanal flört.bu icq veya msn gibi iletişim programları veya mud gibi internet üzerinden bir çok kişinin katılımıyla oynanan oyunlarda kurulan yakın ilişki.
5-karakterin hızlı bi değişikliğe uğraması nedeni ile artık anlaşamama
6-çıkmaya başladığının daha birinci ayı dolmadan şöyle konuşulursa doğabilecek neden:
kız:aşkım pembe pancurlu evimiz olsun, 3 çocuğumuz olsun, balkonda çiçeklerimiz olsun, bla bla bla
erkek: hayatta başarılar sana,selametle yolun açık olsun
7-sevgilinin size dayak atması.
8-sevgilinizin size herkesin içinde bağırması, devamlı ayrılmakla tehdit etmesi, herşeyinizi değiştirmeye çalışması.. yine de onu gerçekten seviyorsanız, terkedemezsiniz.
9-son kalan bisküviyi yemesi
10-ciddiyetten uzaklaşılması, karşılıklı saygı ve sevgininin zamanla yok olması.
11-sürekli satış koyması
12-artık onu yeterince sevemediğinizi, fark ettiğiniz an.
13-bazı seyleri çabuk tükettik gibisinden bisey söylenir bazen neden olarak.. o an insanın içinden "ya salak mısın yaa! kendi adına konus.. bende hiçbisey tükenmedi. tüketen sensin!! sen sen sen! " die haykırmak gelir.. ama nafiledir.. giden gitmistir.. ve gelene git denmedigi gibi gidene gel denmemelidir..
14-telefonunuzu kurcalayıp, daha dünkü halt olduğunu bilmeden 10 yıllık arkadaşlarınızı eleştirmesi
15-sevgilinin anket manyağı olması
16-sevgilinin çok fazla kapris yapması,insanı sinirden zarıl zarıl ağlatması
17-buluşmanızın sebebinin sadece siz istediğiniz için olduğunu,siz söylediğinizde istemiyorum diyemediği için buluştuğunuzu yani zoraki olduğunu söylemesi..
18-ana kuzusu olması, yalan söylemesi, kafasız olması (tabi bunu aşıkken anlayamıyor insan) anlayınca terkedin gitsin amaaaaan...
19-sevgilinin topluluk içinde geğirip sonrada size bakarak " neee? " demesi...
20-sıkılmak, istememek, umutsuzluk, mutsuzluk, sevemeyiş, çıldırış, sevilemeyiş de hatta, beklenti farkı, duygusuzluk, muhtaçlık, acı, gözyaşı, hüzün ve yine acı...
21-seven de mutsuz oluyorsa severken terk etmelidir...
22-öss