Sevilen modem yenilenerek geri döndü!

CHIP Online
16-04-2013, 12:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

TP-Link'in en çok sevilen modemi, yenilenerek bu özelliklerle geri döndü!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sev ... ri-dondu_39802.html

TP-LINK'in geçmişte en fazla ilgi gören ve kullanılan modem modeli olan TD-W8901G, yenilenip güçlenerek geri döndü. Yeni model TD-W8901N adını taşıyor; daha şık bir görünüme sahip ve 802.11n kablosuz desteği ile daha da hızlı.


150Mbps kablosuz hıza sahip olan TP-LINK TD-W8901N modem, hem 4 portlu bir switch hem de kablosuz erişim noktası (access point) özelliklerine sahip. Veri, ses ve video üçlüsünü kolay ve kesintisiz aktarabilen ürün, standart kullanım için en ekonomik ve en performanslı çözüm.


Hem kablolu hem kablosuz ağ bağlantısı sunan ürün, kolay kurulup kullanılabiliyor. Kablolu bağlantı için 4 girişi olan ürün, standart bir evde tüm cihazları ağa eklemek için ideal bir çözüm sunuyor. HD videodan dosya aktarımına kadar her tür veriyi evin içinde kesintisiz olarak alıp, aktarmayı sağlayabilecek güce sahip. Ayrıca bir switch ve access point yatırımı gerektirmeden bir evin bağlantı ihtiyaçlarını karşılayabildiği için, ekonomik açıdan da tasarruf sağlıyor.


Yerleşik QoS motoru sayesinde kesintisiz IPTV akışı, zaman gecikmesiz online oyun oynayabilme olanağı sunan TP-LINK'in efsane modelinin yeni hali, pürüzsüz bir ağ bağlantısı sunuyor.


Eski modele göre tasarımı da daha şık olanTD-W8901N, aynı zamanda gelişmiş ağ güvenliğine sahip. Kullanıcılara dışarıdan izinsiz gelebilecek paketlerin içeriğini kontrol edebilme (NAT ve SPI –Dinamik Paket İnceleme) olanağı sunan ürün, ayrıca çocuklar ya da çalışanlar için kısıtlı ağ erişimi de sağlıyor.


Tüm Konu: Sevilen modem yenilenerek geri döndü!

Kaynak: www.chip.com.tr