Doğru sanırsın...
sevilla-fenerbahçe
- 1
- 2
Tekrar tebrik ediyorum FB'yi. Ben GS'li olmama rağmen dünkü maç gerçekten güzeldi. Heleki Galibiyet gelince üstüne kaymak oldu
ne olursa olsun Fb yi tutmam vatan haini vs. sanabilirsiniz ama tutanların çoğunu sevmiyorum. FB maçlarında isimlerden en ufak bir şey anlamıyorum
Hanginiz Alex,edu,deivid ne demek bilen var mı?
Ben Türk'üm Brezilya milli takımını şampiyon olsada tutmam. İster Avrupa'da olsunn ister uzayda...
burak bence sen oks ye çalışırken türklüğünü unutmuşsun..şimdi laf lafı açar söz dalaşı olur olsun da isterim bu konuda çok hassasım zamanında çok UA üyesiyle kavga ettim senlede edebilirm..ben fenerbahçeliyim fenerbahçelileri sevmeyebilirsin çokta tınnnn!!!!!
AMA BUNLAR 1 ŞEYİ DEĞİŞTİRMEZ FENERBAHÇEMİN ŞU ANDA AVRUPA'NIN 8 BÜYÜK TAKIMI ARASINA GİRMİŞ OLMASI....
ayrıca logo güzel olmuş ORC mevzusu safsata değil ayrıca ben ingilizce-ispanyolca ve almanca kurslarına giderken hocalardan ispanyolca bilene bunu okutturdum ve onay aldım..gerçekten de ORC lara türk damgası vuruluyor...
erdem187çokta tınnnn!!!!!Güzel Cvp.Orc mevzusunu nerden buldun pekı döküman varsa elinde bır scan etsene. Merak ettim şimdi.
Son Düzenleme: Borga-x ~ 05 Mart 2008 13:39
XxXDaRKoXxXHanginiz Alex,edu,deivid ne demek bilen var mı?ne alakası var dostum. galatasarayı avrupa da coşturan hagi, popescu ,iliç..vs .değilmiydi. kalede brezilyalı taffarel yok muydu .
Ben Türk'üm Brezilya milli takımını şampiyon olsada tutmam. İster Avrupa'da olsunn ister uzayda...
sanki galatasaraya sadece türk futbolcularmı süper kupayı aldırdı.takımın başında lucescu vardı be sen ne türklüğünden bahsediyorsun
TÜRKLÜK yazacaktın herhalde.
Bana bir kişi Aleks , Edu ,Deivid , Lugano , Aurelio ne demek söylesin o zaman?
6+2 yabancı hakkının hepsini kullanıyorsunuz. Akşam carlos ve Maldorado hariç bildiğim kadarıyla tüm yabancılar vardı. 11 kişi de yabancı. Etti 18 kişi geriye 5 Türk ismi kaldı. Ne diyelim siz daha sınırsız yabancı isteyin. Bu gidişle tüm alanda yabancılaştırcaksınız. Ama kimse bunun farkında değil?
Erdem OKS ye çalışırken yeni şeyler öğreniyorum. Çünkü biz Dış Politika denen şeyleride öğreniyoruz eğitimi küçümseme. Ordan 420 puandan fazla alsaydın senin düşüşncende farklı olabilir. Biz Avrupa'ya giderken desteklemiş olabilirsiniz ama rakip rakiptir.
Bir çeyrek finale çıktınız da ne değişti Ankaragücü ile olan skorunuz mu değişti?
Bizimle yaptığınız maçların skoru değişti?
Hayır değişmedi. Lütfen biraz daha dikkat konuş ve iyi okumaya dikkat et. Amacım seni küçük düşürmek değil ama TÜRKlüğümle dalga geçilmesine de razı kalamam. Ben Yozgatlıyım yani ne Arnavut ne de Çerkezim ben has Anadolu Çocuğum.Has TÜRK'üm!!!!
Unutmadan bizim takımımızdaki oyuncularda yabancı olabilir ancak bu kadar abartılı seviyede değildi. Unutmadan Bizim takımdaki kişiler ne kadar işe yarasada Türk oyuncularımız daha çok gol atardı...
XxXDaRKoXxXama tutanların çoğunu sevmiyorum.NOT:Bu bu konuya son mesajımdı ne yazsanız nafile...Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 05 Mart 2008 13:45
Neyse ben sana bir şey derdim de. Burdakı stresli havayı yaratan sensin, bende tırmandırmayayım.
Borga-x boşver.Böyle çekemezler hep çıkar ben bilirim böyle tipleri,bana sökmez böyle laflar.Birde gelmiş olayı yabancıları ve ya artık nerde bir kulp bulursa (aynen hıncal uluç gibi.)onu alıp büyütürde dururlar.
Ben de feneri hiçbir zaman tutamam.. Dünkü maçta da nötr sayılırdım.. Ancak mantıklı bir futbol seyircisi gibi ben de Sevilla'nın turu çok büyük olasılıkla geçeceğine inanıyordum..
Bu konudaki ilk mesajıma bakarsanız fener o staddan yenilmeden çıkamaz yazmıştım.. 3-2 yenildi ama turu geçerek inanan fenerliler hariç herkesi şaşırttı..
Tebrik etmek isterdim ama feneri tebrik edemem.. Ancak ülke puanına yaptığı geç kalınmış katkılarından dolayı teşekkür edebilirim sadece..
Darko'nun yabancı olayını abarttığını düşünüyorum.. Futbol artık evrensel bir olay.. Ülke bazında bakarsan o takım hangi ülkenin federasyonuna bağlı diye düşünmen yeterli.. fener denilince Türkiye akla gelmeye başlıyorsa sorun yok demektir..
Dün Arsenal'in Milan'ı İtalya'da elediği kadrodaki ingiliz oyuncu sayısına bakın..:
* 24 Manuel Almunia
* 2 Abou Diaby
* 3 Bacary Sagna
* 4 Cesc Fabregas
* 6 Philippe Senderos
* 10 William Gallas
* 13 Aleksandr Hleb
* 16 Mathieu Flamini
* 22 Gaël Clichy
* 25 Emmanuel Adebayor
* 27 Emmanuel Eboué
Yedekler:
* 1 Jens Lehmann
* 11 Robin van Persie
* 15 Denilson
* 19 Gilberto
* 26 Nicklas Bendtner
* 31 Justin Hoyte xxx
* 32 Theo Walcott xxx
Evet sadece 2 ingiliz var kadrosunda, onlar da maça yedek çıkıyorlar.. Dünyada Kimse Arsenal için ingiliz takımı değil diyebilir mi??
CU_GS7Darko'nun yabancı olayını abarttığını düşünüyorum.. Futbol artık evrensel bir olay.. Ülke bazında bakarsan o takım hangi ülkenin federasyonuna bağlı diye düşünmen yeterli.. fener denilince Türkiye akla gelmeye başlıyorsa sorun yok demektir..Dün Arsenal'in Milan'ı İtalya'da elediği kadrodaki ingiliz oyuncu sayısına bakın..:
* 24 Manuel Almunia
* 2 Abou Diaby
* 3 Bacary Sagna
* 4 Cesc Fabregas
* 6 Philippe Senderos
* 10 William Gallas
* 13 Aleksandr Hleb
* 16 Mathieu Flamini
* 22 Gaël Clichy
* 25 Emmanuel Adebayor
* 27 Emmanuel EbouéYedekler:
* 1 Jens Lehmann
* 11 Robin van Persie
* 15 Denilson
* 19 Gilberto
* 26 Nicklas Bendtner
* 31 Justin Hoyte xxx
* 32 Theo Walcott xxxEvet sadece 2 ingiliz var kadrosunda, onlar da maça yedek çıkıyorlar.. Dünyada Kimse Arsenal için ingiliz takımı değil diyebilir mi??
Erdem OKS ye çalışırken yeni şeyler öğreniyorum. Çünkü biz Dış Politika denen şeyleride öğreniyoruz eğitimi küçümseme. Ordan 420 puandan fazla alsaydın senin düşüşncende farklı olabilir.
ayrıca şu anda kaç puan alıyoruz diye s*d*k yarıştırır gibi yarıştırmayacağız değil mi???
neden son dönemler CHİP ONLİNE web sitesine takılmıyorum sanıyorsun.....çok saçma yorumlardan bilmeden konuşmalarından bıktım artık....biraz daha konuşursam forumdan atılcağımı biliyorum ama bu çok doğru...isim vermiyim ama birçok arkadaşta bana hak veriyor...
Son Düzenleme: erdem187 ~ 05 Mart 2008 14:42
Fenerbahçe'ye tebrikler. Yine güzel bir futbol oldu. 3-1'den sonra maç dönmez diyenler oldu buralarda ama Fenerbahçe yine bizi şaşırtarak Sevilla kendi evinde de yendi(3-2 yenildi ama sonca bakıyorum)
Özellikle UĞUR BORAL'ı çok sevmeye başladım. Alex kendini unutturuyor yavaş yavaş.
Logo dikkatimi çekti çok güzel olmuş. Ama logonun yanlarındaki yazılar yok. Onlarda olsa daha güzel olacak.
Şahsen logo şu an dikkatimi çekti..
Logodaki fener bölümü kalkana kadar sitede, forumda bulunmayacağım..
Allah Allah bari sen yapma Cem.. Çok garipsiniz valla. Bu kadar büyük olay olacağını hiç düşünmezdim.
CU_GS7Cem abi küçük bir logo için tartişma çıkarma lütfen. Orada FB olmuş GS olmuş ne farkeder.Fenerbahçe dün güzel bir başarı elde etti tebrikler. O yüzden logoya FB amlemi koyulmuş. Büyültülecek bir olay değil.
Şahsen logo şu an dikkatimi çekti..
Logodaki fener bölümü kalkana kadar sitede, forumda bulunmayacağım..
şakamısınız nesiniz taraftarlıgınız ilkokul çocugunun fanatikligi düzeyinde..
Bir Galatasaray'lı olarak tüm fenerlileri tebrik ediyorum. Zaten Sevilla'nın son penaltıyı kaçıracağı belliydi. Çünkü ilk maç 3-2 ikinci maçın normal süresi 3-2 bitti. Doğal olarak penaltıların da 3-2 bitmesi gerekiyordu ve öyle de oldu. Bu arada Ahmet Çakar Türkiye'nin en büyük showmani olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
nightdarkşakamısınız nesiniz taraftarlıgınız ilkokul çocugunun fanatikligi düzeyinde..Evet şakayım.. Kendimce bir nedenim varsa ne dersen de boş laftır benim için..
Ben yapılan şey doğru veya yanlış demedim farkındaysan.. Kendimce bir sebebim var ki bir tepki koydum kendimce.. Kimseye bir rahatsızlık vermedim, hakaret etmedim..
Ama sen gelip de ilk okul çocuğu fanatikliği dersen alakasız ve altında hakaret içeren bir laf edersen ben bu logoya şöyle 1 bakış getirirsem kimse bir şey diyemez..
fenerin ilk düzgün başarısı sonucu CHIP Online'ın logosu değişiyorsa 29 Ekim'de de değişmeli, 10 Kasım'da da değişmeli, 23 Nisan'da da değişmeli, 30 Ağustos'ta da değişmeli ve benzeri.. Bu tarihlerde şu ana kadar değişmediyse ve fenerin bu ilk düzgün başarısında değişiyorsa ben bunu anlayışla karşılayamam..Bu tarihlerde değişmiyorsa da benim tuttuğum takımımın ezeli rakibinin ilk düzgün başarısında değişiyorsa ben bunu sorgularım.. Kendimce tepki koyarsam da kimse bir şey diyemez..
Ana logosunda fener logosu barındıran bir sitede bulunmam şahsen.. Bu da kendimce nedenimdi..Ve bahsettiğim tarihlerden en yakınında yine logo değişmezse ben yine bu sitede bulunmayacağım.. Benim bulunup bulunmamam herkes için önemsiz veya anlamsız bir şey olabilir.. Öyleyse kimse bir şey kaybetmemiş olur..
Sonuçta yine kendimce önemli bir sebebim varsa kim ne derse desin benim için anlamsızdır..
Avrupa prensine(!) dokunmayın
Vay be, çevremde ş.ligi ç.finali ile uefa kupası başarısını bir tutan futboldan bihaber arkadaşlarım çıktı bugün.
Uefa ya mail atmak farz oldu. ş.ligi ne çıkana kupa verin diye.
Alem adam şu holigan ruhu taşıyan insanlar.
XxXDaRKoXxX,
tabiki herkes dusuncelerinde ozgur. ozgurlugun de bir siniri var. bir insanin haklarinin basladigi yerde diger bir insanin haklari biter. yazilarinda bu duruma aykiri hicbir sey yok.
senden bu tarz yazilar hic beklemezdim. bu nefretin sebebi nedir? bazi kisi yada kisilerin huzur bozmak icin elinden geleni yaptiklarini biliyorsun. bu kadar basit bir oyunda bile dusmanlik, nefret olursa sonumuz hic de iyi gorunmuyor.
arkadaslar sana gerekli cevaplari tek tek vermisler. Hicbir zaman diger kluplere karsi nefret duymadim. cevremdekileri herhangibir maci kaybettiklerinde kizdirmadim. Fenerbahceli olarak kaybedince karsi takimi tebrik ettim... Galatasayar avrupada kupaLAR kaldirinca sevindim, heyecanlandim...
takimin yabanci yada yerli oyunculardan kurulmasi pek onemli degil. daha onceleri de ornekler vermistim. avrupa takimlarinin kacinda yerli oyuncular cogunlukta? ana kadrolari yabanci oyuncu dolu oldugu halde milli takimlari basarili ulkeler var.
daha yasin genc, Türk'ün Türk'ten başka dostu olmaz. sen ve senin gibiler boyle yaptikca bazilarinin cepleri doluyor. belki bunu buyuyunce anlarsin. umarim bunun insanlara farkli duygular yasatmayi amaclayan bir oyun oldugunu anlarsin. sevinc, uzuntu, heyecan, sıkıntı, stres... bu duygular arasina nefret girerse kan cikar, teror olusur.
bir onceki sayfada son mesajini yazdigini belirtmissin ama umarim bu yazdiklarimi okur ve dusunursun.
XxXDaRKoXxX ile ozel mesajdan gorustuk. herkesden ozur diledigini yazdi bana. bu konuya cevap vermeyecegini soylediginden bana ozrunu yazabilecegimi soyledi.
---- YANITLANAN MESAJ ----
Kimden: XxXDaRKoXxX
Kime: egemengiga
Tarih: 07 Mar 2008 19:38:30O anda çok stresli bir durumdaydım. Ondan dolayı çok ağır konuştuğumu farkettim. Herkesten özür dilediğimi bildirebilirsin tabii bu sana kalmış ama benim bu nefretmin sebebi tek kişi. O kişi forumdan değil tabii onu belirtmek isterim okuldan bir artistin teki ve o gün çok ağır bir gündü. Tekrar herkesten ve senden özür dilerim.
- 1
- 2