sizce ispanyada oynanıcak maçı kim alır ve çeyrek finale çıkar
sevilla-fenerbahçe
- 1
- 2
Fener Estadio Ramón Sánchez Pizjuan'dan yenilmeden çıkamaz..
Bir başka deyişle Sevilla fenere elenmez..
Benim görüşüm böyle..
o maçı kimin alacağını herkes biliyo zaten..
sevilla.
sevilla feneri param parça edecek
FB li olarak Sevilla yı şanslı görüyorum ancak top yuvarlak:)..nolcağı belli olmaz...
Ne olursa olsun Sevilla yı tutuyorum ve kazanacağına inanıyorum ama Sevilla dengesiz bir takım deplasmanda daha iyi gibi görünüyor...
XxXDaRKoXxXNe olursa olsun Sevilla yı tutuyorum ve kazanacağına inanıyorum ama Sevilla dengesiz bir takım deplasmanda daha iyi gibi görünüyor...Özellikle Sevillayı tutuyorum lafına gıcık kaptım bu 1 Avrupa'da Türk Takımlarından sadece FB kaldı ve sen gidip elin İspanyol takımını tutuyorsun..İspanyollar bize YÜZÜKLERİN EFENDİSİNDE Türklere ORK u yakıştırsın ve ispanyolca kitabında öyle yazsın şimdi gelde sana sinirlenme..
erdem187 bak sana burda hak veriyorum ligde ayrı avrupada ayrı ben gs liyim
ama şimdi kalkıp sevilalyı tutarsam olamaz haksızlık olur
Fenerbahçe başlığı altında tüm gs ler cevapları yazmışlar.Fakat ben fazla FB li göremiyorum.Birde şunu demek istiyorum,niye sevilla yensin deniliyor?Fenerbahçe takım değil mi?Top oynamıyor mu?Lütfen Fenerbahçenin başarını kıskanarak yorum yapmalıyım.İkinci olarak biz burada türkiyenin avrupa futbolundaki yeri biraz daha ön plana çıksın diye uğraşırken başkalarıda bunun tam tersini yapıyorlar.
cell-oFenerbahçe başlığı altında tüm gs ler cevapları yazmışlar.Fakat ben fazla FB li göremiyorum.Birde şunu demek istiyorum,niye sevilla yensin deniliyor?Fenerbahçe takım değil mi?Top oynamıyor mu?Lütfen Fenerbahçenin başarını kıskanarak yorum yapmalıyım.İkinci olarak biz burada türkiyenin avrupa futbolundaki yeri biraz daha ön plana çıksın diye uğraşırken başkalarıda bunun tam tersini yapıyorlar.Haklıısn ya. Birde şu dikkatimi çekti. Hiç bir fenerlide dönüp arkasına bakıp "acaba geçmişim nasıl" demiyor...Bu da işin komik tarafı...
Heee birde, 1-2 maç yenipte avrupa fatihiyiz derler ya... Bu daha da komik...!
Unutmadık biz, chelsea-Gs maç bitiminde üzerinden chelsea formalarını çıkaran fenerbahçe formalı Türkleri !!!
Gelmiş "neden böyle yapıyorsunuz" demeyin birde...
Son Düzenleme: samet1986 ~ 25 Şubat 2008 14:26
Eger Sevilla burda oynadığı gibi oynamaya kalkarsa evinde coşar gibi geliyor bana. Fenerbahçenin işi gerçekten zor. Fenerbahçe Sevilla'yı yenerse tarih yazarlar burası kesin..
RaistlinEger Sevilla burda oynadığı gibi oynamaya kalkarsa evinde coşar gibi geliyor bana. Fenerbahçenin işi gerçekten zor. Fenerbahçe Sevilla'yı yenerse tarih yazarlar burası kesin..Gerçekleri tarih yazar, tarihi de GALATASARAY!!
tarihi zamanında yazdık biz galatasarın yaptığını hiçbir türk takımı yapamaz
erdem187Düşüncer özgürlüğü diye bir şey var... Ben öyle düşünüyorum ve FB yi kıytırıktan bir takım olarak düşünüyorum var mı? Benim düşüncem sonuçta. Resmen Brezilya milli takımı oynuyorsunuz. Türk oyuncularınızı sahaya çıkardığınızda Bursa'ya 2 yedi unutmadık. Pendike'e bile 2 kere yenildinizXxXDaRKoXxXNe olursa olsun Sevilla yı tutuyorum ve kazanacağına inanıyorum ama Sevilla dengesiz bir takım deplasmanda daha iyi gibi görünüyor...Özellikle Sevillayı tutuyorum lafına gıcık kaptım bu 1 Avrupa'da Türk Takımlarından sadece FB kaldı ve sen gidip elin İspanyol takımını tutuyorsun..İspanyollar bize YÜZÜKLERİN EFENDİSİNDE Türklere ORK u yakıştırsın ve ispanyolca kitabında öyle yazsın şimdi gelde sana sinirlenme..25 yıldır kupayı müzeye sokamıyorsunuz...
Bizim 2 attığımız Milan'dan 5 yediniz..
fanatik_gstarihi zamanında yazdık biz galatasarın yaptığını hiçbir türk takımısiz o tarihi yazalı üstünden 8 yıl geçti geçmişe değil bugüne bakıcan
bjk_memoBunu bir Beşiktaş'lı mı söylüyor ? Fenarbahçe'li söylese neyse diyicem, en azından 2. turdalar...fanatik_gstarihi zamanında yazdık biz galatasarın yaptığını hiçbir türk takımısiz o tarihi yazalı üstünden 8 yıl geçti geçmişe değil bugüne bakı+
"Tarih yazar" diyen arkadaşlara;
o tarih 1 maçla falan yazılmaz. Tarih yazacaksan da tam yazarsın ve bir daha silinmez...
bjk_memobeşiktaşlı arkadaşım.. neden galatasaray'a böyle diyosun.. 8 yıl önceymiş.. bugüne bakalım diyosun, hadi bakalım o zaman 8-0 lık liverpool maçımı tarih yazmak???????fanatik_gstarihi zamanında yazdık biz galatasarın yaptığını hiçbir türk takımısiz o tarihi yazalı üstünden 8 yıl geçti geçmişe değil bugüne bakıbeşiktaşı severim ama galatasaraya laf yok.. galatasaraydan daha iyisini yapın ondan sonra konusun ! !
İlk maçta fenerbahçe'yi çok beğendim yine öyle oynarsa bize yine güzel bir futbol izletir. Alex ve Deivid eskisi gibi değil (Özellikle Alex). Bu arada dk. 5 sevilla 1 fenerbahçe 0.
Vallaha gs'yim ama helal olsuun fenere sevillayı ezdi kendii sahasında volkanın hataları olmasa penaltıya gerek kalmazdı ama olsun adam kalesinde devleşti:)
Neydi kardeşim bu mac boyle. Yürek dayanmaz walla. Selçuk ve Volkan saolsun ılk yarı takımı doğradı ama sonra toparladılar kendılerını.Raistlinin dediği gibi adamlar tarih yazdı.
erdem187İspanyollar bize YÜZÜKLERİN EFENDİSİNDE Türklere ORK u yakıştırsın ve ispanyolca kitabında öyle yazsın şimdi gelde sana sinirlenme..Bak merak ettim şimdi, nedir aslı astarı bunun? Gerçi derbi maçlarından sonra çıkan olayları düşünürsek, bazen orclar beyefendi kalır :pBu arada yeni logomuz nasıl? :p
Evet arkadaşlar tebrikleri alabiliriz. :d Gerçektende fenerbahçe çok iyi oynadı.Volkan ilk iki golü hatalı yesede onun bizi kurtaracağına inandım.Ve de öyle oldu.Sonuçta fenerbahçe çeyrek finalde artık kim gelirse gelsin hiç farketmez.
fenere helal olsun .ben beşiktaşlıyım maçıda izleyemedim ama 2-0 geriye düşüp turu geçtiler. bugünleride gördük. helal diyorum.
Selçuk İslamoğluBüyük ihtimal ORC mevzusu safsatadır. Logoda süper olmuş. Selçuk bey sizde FB tutyordunuz sanırım.!erdem187İspanyollar bize YÜZÜKLERİN EFENDİSİNDE Türklere ORK u yakıştırsın ve ispanyolca kitabında öyle yazsın şimdi gelde sana sinirlenme..Bak merak ettim şimdi, nedir aslı astarı bunun? Gerçi derbi maçlarından sonra çıkan olayları düşünürsek, bazen orclar beyefendi kalır :pBu arada yeni logomuz nasıl? :
cell-oEvet arkadaşlar tebrikleri alabiliriz. :d Gerçektende fenerbahçe çok iyi oynadı.Volkan ilk iki golü hatalı yesede onun bizi kurtaracağına inandım.Ve de öyle oldu.Sonuçta fenerbahçe çeyrek finalde artık kim gelirse gelsin hiç farketmez.Cell-O ne diyim gerçekten zor bir maçtı. Volkan büyük hatalar yaptı (Gerçi Selçukta saolsun) Ama kendını affettirdi. Resmen devleşti kalede. Helal olsun budan sonra yarı fınalde oynarsanız artık ne diyelim GS'den sonra bir tarih siz yazarsınız.Son Düzenleme: Borga-x ~ 05 Mart 2008 09:57
- 1
- 2