görüntü win8 emi ağgoruntuler xp den.
benim monitor nasil bukadar yuksek cozunurlugu destekliyor bu zararlimi acep.
benim monitor gururlu bir monitor yeni ipad nasil beni gecer dedi kendi kendini upgarede etti.
abim 1920x1080p destekli bir monitor nasil durduk yere bukadar farkli cozunurluklere gecer aciklamasi olan.
neden okadar cozunurluk varken bu monitor kendi kendine yeni ipadin cozunurlugunu verir anlamadim.virüsmüdür nedir durduk yere oluyor hep oyle kaliyor sadece xpde oluyor.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 23 Mart 2012 14:07
Şeytan diyor windows 8 yükle.
- 1
- 2
ekran çözünürlülüğü her nekadar monitörle olsada monitör belli bir pikselliği destekler bunun üstüne çıkıldığında desteklediği piksellikte devam eder ve çalıştırı bu kez yükleyici ekran kartı olur.
monitor 1024x768 destekliyor farzet eknrak artın minimalize larak 1280x1024 destekliyor bu kez yazılım monitöre yönerge verirken 1024x768 baz alıp 1280x1024 de görünüm yapacaktır.
Yani ekrankartının marifetine kalmış bir olay :)
ne yalan söylim bende w7 beğenmezdim şimdi yeni kurdum kuralı xp yi unuttum.
en performanslısı xp'dir.ama en iyisi windows 7 veya 8
seytana uydum windows 8 kurdum.
windows 8 i tam turkcelestirdim metro haric.Ama immersive background diye bir yazilim var ekrani karartiyor hersey altta kaliyor siyah ekran programlarin yazililarin uste cikmasina engel oluyor.Aslinda saat bile turkce oldu ama herseyin onune geciyor.
yakinda imersivin icabina bakarim.
- 1
- 2