Şeytan diyor windows 8 yükle.
Aslında ben windows 8 sevdim.Windows 8 her nekadar bana aşırı zarar versede metro ve ribon hariç güzel bir sistem.Aslında çok hızlı.Windows 7 den bile.Ben xp ye benzettim.Tabletlerdeki yeni donma özelliginide eklersek baya bir tutatlı tabletlerde özellikle.
Ama windows 7 vistayı ben gerçekten mecburiyetten kullandım.Ama windows 8 sanki xp sp2 benzetiyorum.Çok rahat ve sanki sorunsuz çalışıyor.2gb ram p4 ht 3.0 ht ile 4350hd gibi bir kartla ben hız farkını çok rahat anlarım ama siz 8gb ram nvidia 580 intel i7 3970x le windows 7 64bit veya windows 8 64bit arasındaki hız farkını pekte anlamazsınız.Hatta size windows 7 daha cazip gelir.Ama bende yalan yok windows 8 windows 7 den çok hizli.Hızı xp sp3 le aynı.Ama xp sp2 bende en iyisi.Kusursuz çalışıyor xpsp2 home orjinal.
Windows 8 yine kurucam taki bilgisayarımı kullanılmaz hale getirene kadar.
Windows 8 de beni kendine çeken bişeyler var.Ama ilk xp kullandıgımda bunu yaşadım.Xp yi ilk kullandıgımda çileden çıktım.10 kez reset attım ama en sonunda yaklaşık 10 yıldır xp kullanıyorum.
Widows vista için aynısını söylemedim.Windows 7 yide övdüm ama xp daha iyidir dedim windows xp artık tarih olmuştur dedim ama xp kullanmaya devam ettim.Windows 7 mecburiyetten kullanıyorum ama windows 8 bana çok farklı geliyor tıpkı xp yi kullandıgım aklıma geldi.Başarılıda olsa başarısızda olsa windows 8 kullanıcam.Hemde windows 7 silerek.Windows 7 de xp sp2 gibi tık tık olmuyordu herşey.Şeytan diyor windows 8 yükle.Vista desen açılışı sorun kapanışı sorun yüklemesi sorun silmesi sorun güncellemesi sorun kullanması sorundu.Ama windows 7 biraz daha iyi geldi fakat windows 7de tam istedigim performansı vermedi.Yani xp gibi tam performansı sadece windows 8 le aldım.Bunun nedeni nedir bilmiyorum.Windows 8 kullanınca sanki xp sp4 kullanıyorum havası var.Windows 7 de öyle değildi.Açılışta bile zımk diye açılıyor zımk diye kapanıyor windows 8 aslında windows 7 microsoftun vistadan sonra çıkardıgı en kötü sistem bana göre.Çünkü çok kararsız ve kendinden başka bir sistemi kabul etmiyor.Windows 8 de böyle ama daha tutarlı.Alttaki yüklenen sistemin sistem dosyalarını durdurup windows 7 gibi çökerttirmiyor.Windows 8 bence metro ve ribon olmazsa microsoftun xp den sonra çıkardıgı en iyi işletim sistemi oldu benim gözümde windows 7 de solladı.Abi resmen hastalık gibi tekrar kurmak istiyorum yok böyle bişey.Xp dede böyle oldu.10 senedir kullanıyorum.
- 1
- 2
Sen en iyisi şeytanın dediğini yapma: şeytanın kendisini kur bilgisayarına. Ben öyle yaptım.
Bak hem BC-BSD 9 yeni çıkmış çıtır çıtır. 64 bit, 32 bit. live usb, live dvd, VMware için özel sürüm, VirtualBox için özel sürüm hangi sürümünü istersen var.
Şeytana uyma şeytana diz çöktür.
Sistemlere bu kadar kafayı takmayın, bu bir takıntı dır, win 8 için daha çok erken zamanı var xp yi yapan microsoft vin 8 içinde en iyi şekli final sürümde vereceğine eminim biraz sabır, bu tür konular için kısa bir cevap vereyim
iyi sistemler için vin 7
düşük sistemler için vin xp
bu arada donanımla ilgili konular daha zevklidir, işlemci, ekran kartı, anakart, hdd ile ilgili konularbenim daha cezbetmştir internetde bazen bunların deriliklerine inerim, sistem tarışmalarındansa donanım konularını tavisye ederim.
XP ye duygusal bir bağ kurmuşsun belkide haklısın bende yıllar yılı XP'den tam randıman alarak çalıştım Vistan çıktığında yeni bir serüven mi başlıyor dedim ama tam bir hayal kırıklığı oldu tıpku WinME de olduğu gibi. Ama çok sürmeden 7 çıktı çokda başarılı idi tek eksiği ısrarla benzer arayüzü tercih etmeleri idi. Bakın şuan 8 kullanıyorum 8 de yavaş yavaş başlat jenrasyonunu kaldırmayı hedefliyorlar bencede çok mantıklı ama bunu becerememişler son derece itici bir görüntü var daha çekici yapılabilirdi grafik akışı hoş olmuş bazı nesnelere ulaşım çile gibi olsada grafik akışı (sadece) güzel olmul ama göze hitap etmiyor sadece erişim kolaylığı sağlıyor. bence bu işletim sisteminin ardından gelecek işletim sisteminde köklü değişiklikler olacak 8'ide geçiştirme amacı ile çıkardılar bende o amaçla kullanıyorum. XP iş yerinde hala favorimiz ancak 8 de önemli düzeltmeler yapılırsa 7 den sonra 8 e bağlanabilirim. Kolay erişim 7 deki gibi kararlı değil aradığın çok şeyi bulamıyorsun, Sosyal ağlar başlı başına felaket olmamış, Yeşil rengi kim tercih ettiyse muhtemelen zevksizin teki objelerin tasarımları son derece bayağı, Windows gezgininin çözmek için biraz uğraşmak gerekiyor, kablosuz ağlarda kısmet hata üretiyor, Yakında Explorerdan başka Browser kullandırmayacaklar diye korkuyorum yeni arayüz tasarımında explorer varsayılan mecburi vs.vs.vs.
win8 msn hayran kaldim hem sade hemde birisi bisey yazinca programlarin uzerine cikip ileti veren usteki cubugu cok sevdim.ilk defa bir sosyal platformda keyif aldim ama resim gonderemedim karsiya kudurdum.
Çok çelişkili postlar atıyorsun.iste bende bu ozelligimi seviyorum.kararsizim.win 8 bana xp gibi geldi.
Bir gün Win8'i yerden yere vururken bir gün öve biliyorsun...
ilginç :)
stive jobs konusmasina basliyor soyle soyluyor.``ipad de 4g yok``
``ipad de ...... ..... buda yok``
``ipad de .... ....... buda yok``
``ipad bir devrimdir``
adam mutis pazarladi.Yani adam diyor bizim malimiz bu alirsan al almazsan alma.Bu ters piskoloji.Adam dogrulari soyluyor bastan millet arastirmiyor.
Microsofta pazarlama sorunu var.Iyi tanitilmiyor urun ulkemizde.Neden windows demeli.yeni windows u yaparkende bencil olmamali fakir halkida hedeflemeli.Cunku dunyanin %80 ni fakir.
windows 8 le birlikte baska bir yone belirli bir kitleyi hedef alinarak yapilirsa win8 vista gibi olur herkez icin win 8 yapilirsa ozaman tutar.
suan bu win8 le microsoftun isi zor.umarim ertelenir adam gibi bir windows pc ye gelir.
kim diyorsa (windows 8 in suanki surumu ) fare ilede windows 8 cok rahat kullanililir yalan soyler.Cunku win 8 fare ile rahat kullanilmiyor suan.Bence baslat gorunur olmali.tiklama ile kaldirilip acilmali.ama microsoft yine bildigini okur.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 22 Mart 2012 10:28
Sen kafayı yiyecen bu 8 yüzünden o olacak yakında :) Yahu ne takıntılıymışsın arkadaş :D Çık gez toz biraz bence rahatla hava da güzel ;) Bu arada xp'den yazıyorum mesajı da :karşısında bilgisayar oturağınada dökmürdemir yapıştırıcıyı ayrılamıyorlar bu gidişlen çeliknaz ile çelik evliliğine rakip olacaklar bir pc ile detroidin evliliği artık yataktada birbirlerine sarılıp bir ömür boyu yaşarlar.
adamlar windows 8 hakkinda roman yazmis.herseyini anlatmis test etmisler.
karşısında bilgisayar oturağınada dökmürdemir yapıştırıcıyı ayrılamıyorlar bu gidişlen çeliknaz ile çelik evliliğine rakip olacaklar bir pc ile detroidin evliliği artık yataktada birbirlerine sarılıp bir ömür boyu yaşarlar.enazindan ben senin gibi tualette oturupta boyle msjlar cekmiyom.Ben hem s.cp hem yazamiyorum kusara bakma.butur filimleri izleyince sizler gibi insanlari hayal ediyorum.(bulasanlar)
http://www.youtube.com/watch?v=SOjH01o_R-s
Video KaldırılmışSon Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 22 Mart 2012 12:29
Bu hangi filim Acaip komediymiş :)sholin sokagi(kungfu sokagi) yada balta cetesi diye arattir.(Kung Fu Hustle)http://www.youtube.com/watch?v=KIW0_qYW2lk
KUNGFU Filminden Komik bir bölüm 2 :DGülmek & Eğlenmek ve stres için ilaç gibi bi film kesinlikle izleyin :DSon Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 22 Mart 2012 12:40
Şeytana uyma
Yeni ipadin çözünürlügü bumu.Bizim monitörler neden kaldırmıyor ki.
Bakın bakalım pikseller görünüyormu samsung kornea dispilay.:)
gördügünüz gibi windows 8 bozuk xp monitörün desteklemedigi modları bile destekliyor :)
- 1
- 2