Forumun spor bölümüne biraz canlılık gelsin. Soruyu başlıktada belirtiğim gibi Bu Sezonun En İyi Transferlerini Hangi Takım Yaptı ? Fanatik bir Beşiktaş'lı olarak (Beşiktaşlı olmasaydımda ki böyle bir şey imkansız yinede Beşiktaş derdim) bence bu sezonun en iyi transferlerini Beşiktaş yaptı diyorum. Sizce hangi takım ?
Sezonun En İyi Transferlerini Hangi Takım Yaptı ?
Bu konu Beşiktaşlılar için açılmış sanki :)
BEŞİKTAŞ
en iyiyi bilemicem ama en adına yakışmayan transfer döneimini maalesef cimbomum geçirdi... en iyiye gelince öyle ahım şahım hiçbir transfer olmadı hiçbir takımda. en çok beşiktaşın adı dönüyor ama-gayet eşit ve dürüst şekilde yazıyorum- karşılarına güçlü ve hızlı bir takım geldiğinde o büyük hayalleriniz suya düşebilir. 2 tane adı duyulmayı hak eden adam alındı onlarda o kadar sükse yapıp yere göğe sığdırılamayacak futbolcular değil, niye öyle uçuyor millet anlamıyorum. onlarda zaten bi sakatlık vs. durumda gittimi takımda başka birşey yok. Fenerbahçe bu sene götürebilir diyorum bir Galatasaray'lı olarak...
Bu konu Beşiktaşlılar için açılmış sanki :)
BEŞİKTAŞen iyiyi bilemicem ama en adına yakışmayan transfer döneimini maalesef cimbomum geçirdi... en iyiye gelince öyle ahım şahım hiçbir transfer olmadı hiçbir takımda. en çok beşiktaşın adı dönüyor ama-gayet eşit ve dürüst şekilde yazıyorum- karşılarına güçlü ve hızlı bir takım geldiğinde o büyük hayalleriniz suya düşebilir. 2 tane adı duyulmayı hak eden adam alındı onlarda o kadar sükse yapıp yere göğe sığdırılamayacak futbolcular değil, niye öyle uçuyor millet anlamıyorum. onlarda zaten bi sakatlık vs. durumda gittimi takımda başka birşey yok. Fenerbahçe bu sene götürebilir diyorum bir Galatasaray'lı olarak...Evet Galatasaray gerçekten iyi bir transfer dönemi geçirmedi. Quaresma ve Guti konusuna gelince bence Beşiktaş için çok faydalı olacaklar. Bunu maçlar gösterecek. Fenerbahçe Niang'ı transfer ederek takım için iyi bir şey yapmış olabilir ancak bence yetersiz kalacak.Bu arada neden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray veya başka bir takım olduğunuda yazalım.
tabi ki beşiktaş q7 ve guti süper lige bir alışsın birde bobonun yanına iyi bir santrofor süper olur fakat biraz zaman lazım ve stopere iyi adam lazım sivok ve zapo gitmeli ferrarinin yanına dinamik hızlı uzun bir stoper lazım delgado ve tabata gönderilmeli
işte kadroyu kuruyorum:
Rüştü(hakan-cenk)
İ.toraman Ferrari Sivok İ.üzülmez
Ernst Necip
Nihat Quaresma
Guti
Bobo
Tabiki Besiktasım Robinho da Geliyo bi kaç güne :D
Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaş diyorum.
maalesef en kötü transfer dönemini cimbom geçirdi... en iyiye gelince öyle ahım şahım hiçbir transfer olmadı hiçbir takımda. en çok beşiktaşın adı dönüyor ama gayet eşit ve dürüst şekilde yazıyorum karşılarına güçlü ve hızlı bir takım geldiğinde o büyük hayalleriniz suya düşebilir. 2 tane adı duyulmayı hak eden adam alındı onlarda o kadar sükse yapıp yere göğe sığdırılamayacak futbolcular değil, niye öyle uçuyor millet anlamıyorum. onlarda zaten bi sakatlık vs. durumda gittimi takımda başka birşey yok. Fenerbahçe bu sene götürebilir diyorum bir Galatasaray'lı olarak...