arkadaşlar bu shader 3.0 hangi ekran kartı için geçerli oluyor. yardım edebilirmisiniz? bende splinter cell oyunu varda onun çalışması için gerekli yardım lütfen şimdiden teşekkürler
shader 3.0
6 serisi ekran kartlarından itibaren shader3.0 başlıyor. 8 serisinde ise shader 4.0 da destekleniyor. Ama 3.0 destekleyen en az 6200 ve üstü var. Kolay gelsin...
ati x1600 da x1900 x1950 bunlar desktekliyor x1300 serisi de heralde desteklkiyor diye hatırlıyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirler zaten
arkadaşlar bende geforce 5500 256mb ekran kartı var ama nvidia desteklemiyor mu yanıtlar için saolun
slm arkadaşlar bende ATİ FX5500 varda son çıkan grid 2008 oyununu indirdim crack de yaptım fakat crack yapmadan önce ''your graphics card does not support shader 3,0´which is needed by the game'' yazısı çıkıyo crack yaptıktan sonrada cd\dvd retry yazısı çıkıyo benim ekran kartı shader 3,0 destekliyomu acaba yani ben bu oyunu oynayabilirmiyim bi yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden tşk ederim iyi günler yanıt bekliyorum her gün bakacam saolun
sanırım ekran kartlarınızı yenileme vakti çoktan gelmiş o kartlar ile güncel oyunların hiç birini oynayamazsınız.
arkadaslar bende nvida palit geforce 9800gt 1 gb 256 bit ekrn kartı var yenı aldım 6 ay felan oldu ancak shader 3.0 hatası alıyorum ne yapmam gerekıyor
Arkadaşlar Bende Ati Raedon 3200 ya da 3600 Series Var Shader 3.0 ı Destekliyor mu Bilmiyorum!!COD 7 Black Ops için Shader 3.0 destekli veya 256MB NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950Pro gerekiyormuş açmıyor nedeni bu mu buysa bu ekran kartlarını nerden bulabilirim