Shift + 3 sorunu

Battal Gazi
12-02-2009, 16:43   |  #1  
Battal Gazi avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
366 mesaj

Öncelikle shift ile 3e basın ve ^ oluyorsa konu açıldığına değecektir.

Bundan önce klavyem vardı,aslında şu anki klavyem.Birgün film filan indirdik aşk filmleri ve bilgisayarda sorun çıkmaya başladıiaslında klavyede.Bazı tuşlar basmıyordu.Çalışmıyordu.Klavyeyi açtım filan olmadı.Sonra yeni usbli a4 tech aldım,eskisi mor girişliydi.A4ü taktım,onda da aynı sorun baş gösterdi.Num lock olmuyordu,s,d bazı harfler olmuyordu.

Ama arasıra düzeliyordu.Mesela bir hafta üstüste kullandım düzgtün şekilde ama sonra bozuldu iyice,düzelmedi.Umutsuzca gezerken bir dajkika önce şunu belirteyim.Ben bu iki klavyeyi aynı anda taktım hep.İki klavye niye aynı anda takılmasın ki ve de tek de denedim olmadı işte.Herşeyi denedim.

İştew derken birgün foruma yaız yazarken a4 ile basmaytan harfleri eski klavyeden basıyordum.Yan iikisini kullanıyordum.Derken işte bu eski klavyenin çalıştığını gördüm.Çalışıyordu.Tek sorun shift ile 3 e basıyorum,olmuyor.Sonra iki kere artarda basıcna oluyordu:

^^ diye.

Buraya kadar sotun yok.Asıl sorun bundan sonrası.

Yeni bilgisayar monitör klavye filan aldım.Vista yüklü.Dedim bu eski bilgisayardaki a4 techi takayım,bozuk muymuş diye.Taktım ve yine shift 3 sorunu oldu.

Sonra tamam klavye bozuk deyip çıkardım ve o bilgisayarınkini taktım ve o da ne,o klavyede de aynı sorun var.

A4ü oraya takmadan önce bilmiyorum öyle miydi değil miydi.Denemenmiştim.

Şimdi bu virüsse,yeni bilgisayarıma nasıl bulaşsın ki?Klavyeden virüs mü buulaşır?Değilse nedir,herkeste mi var?

Evetböyle sanırım

yaang
12-02-2009, 18:22   |  #2  
Üye
78 mesaj

shift tuşu öyle çalışıyor, amacı şu mesela â yazmak istiyorsun shift+3 basıyorsun ekrana birşey basılmıyor sonra a ya basınca â yazıyor. Sonuçta ^ karakterinin bir anlamı yok tek başına, klavye yapılırken de ^ karakterine hızı ulaşmanın çok da önemli olmadığına karar vermişler anlaşılan. O sebeple iki kere basıp sonrada birini silmen gerekiyor.

_cypher_
12-02-2009, 18:41   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,389 mesaj
yaang
shift tuşu öyle çalışıyor, amacı şu mesela â yazmak istiyorsun shift+3 basıyorsun ekrana birşey basılmıyor sonra a ya basınca â yazıyor. Sonuçta ^ karakterinin bir anlamı yok tek başına, klavye yapılırken de ^ karakterine hızı ulaşmanın çok da önemli olmadığına karar vermişler anlaşılan. O sebeple iki kere basıp sonrada birini silmen gerekiyor.
arkadaş herşeyi solemiş zaten ancak shift+3 yaptıktan sonra boşluk karakterini kullanırsanız tek ^ karakteri cıkar

Battal Gazi
13-02-2009, 12:15   |  #4  
Battal Gazi avatarı
OP Yıllanmış Üye
366 mesaj

Ben de sorun bende sanmıştım.Peki sadece  mı oluyor?î de oluyormuş.Peki başka hangi tuşlarda bu durum var yani tek başına yaramama?Bir de klavye çalışmamıştı ya eskiden,bunun hakkında ne dfersiniz?