Shop More: Yeni nesil EF-Ticaret Sistemi

TheLoneTurk
28-11-2014, 17:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2014

Shop & More Nedir?

Shop & More; dünyada ilk kez e-ticaret yapısıyla f-ticareti birleştiren karlı ve güvenli bir alışveriş sistemdir. Dünyanın en büyük sosyal medya mecrası olan ve Türkiye'de 32 milyonu aşkın kullanıcıya sahip Facebook'ta, size özel tasarlanan kullanıcı arayüzü ile kendi mağazanızı açabileceğiniz ve ürünlerinizin sanal ortamda zahmetsizce satışını yapabileceğiniz Türkiye'nin ilk f-ticaret uygulamasıdır.

Facebook devasa bir alışveriş merkezi olarak düşünüldüğünde, markalara ürünlerini satmak için benzersiz fırsatlar sunuyor.


Ne Farkı Var?


Sosyal medyanın insan üzerindeki etkisi ile yola çıkılan Shop & More sistemi, Türkiye'deki oturmuş e-ticaret yapısının Facebook'a uygun olabilmesi için geliştirildi. Şu anda dünyadaki diğer benzer uygulamalardan çok daha kapsamlı özelliklere sahip olmakla birlikte; ürüne, kampanyaya ya da hedef kitleye göre kişiselleştirilebiliyor. Benzersiz özellikleri ile remarketing uygulamalarına da olanak sağlıyor. En önemlisi ise sosyal medya bileşenlerini gücüne katarak marka sadakati yaratmada etkili oluyor.


Nasıl Çalışır?
Shop & More ürün ve kampanya yönetimini hızlı ve basit bir hale getiren; sipariş, ödeme ve kargo yönetimini kolayca yapabileceğiniz, her türlü ödeme sistemini kullanabilmenizi sağlayan, muhasebe programınızla uyumlu olarak çalışan, viral reklam yolunu kullanarak müşterilerinizin artmasını sağlayan ve hedef kitlenizi sizin için çalışan birer pazarlama makinesine dönüştüren kurulumu ve kullanımı kolay bir uygulamadır.

Kısacası Shop & More Sosyal Alışveriş Fikirleri; dijital dünyanın hızını ve interaktif yapısını sosyal medyanın iletişim gücü ile bir araya getirerek, markalarınızın ve ürünlerinizin hedef kitle ile buluşmasını sağlayan bir f-ticaret oluşumudur.


http://www.shopandmore.com.tr/

Son Düzenleme: TheLoneTurk ~ 28 Kasım 2014 17:31