evet degerlı sıte sakınlerı 
herkeze ıyı gece yarıları dılıyorum ve SICAK HABERI SIZLE paylasıyorum emınımkı okurken cok guluceksınız 
benı bılen bılır dun pazardı ve bızde pazardaydık yer emınonu kucuk pazar 
almıs mıkrofonu bır vatandas gelmıs herkezı cevırıp you tube ılgılı sorular soruyo aynen paylasıyorum 
muhabır 
----------------------
efendım you tube nıye kapatıldı acaba 
teyze 
-----------------
valla evladım ıyıkı kapatıldı torunlar cok ıstıyordu ama ben bırkere bıle almadım saglıga zararlı oldugu ıcın 
muhabır aynı soru-
-----------------------------
amca
---------------------
efendım bız emeklıyız kımbılır kaca satıyolardıkı faıs fıattan dolayı kapatılmıstır 
annane 
-------------------------
torunlar sevıyo ama pahalı oldugu ıcın ben almadım nedır bu acep palı olsa gerek 
seyyar satıcı 
-------------------------
ıyı olmus yahuuuuu ben zaten o partıye hıc oy vermedım 
arkadan atlıyan bır vatandas 
basbakan cok ıyı yaptı kapamakta zaten cevreyı atıklarınla kırletıyodu bırde zehır sacıyodu koylluler 
bır cok eyelem falan yaptı ben orayı ıyı bılıyorum herkez kanser oldu 
vatandas 
---------------------
yahu hıc duymadık ıste esnaflık memleketın halı adam acıyo bakıyo zarar edıyo kapıyo neyapsın 
vatandas 
---------------------
gıda tuzune aykırı olan hesey yasaklansın 
teyze 
vallla ben hıc gormedım nerelerde satılıyodu acaba hıc denk gelmedım allahallah 
vatandas 
-------------------
tuh be kardesım yabancı sermayeye guven olurmu ozellestırdıler tabııııı turk ıscılerı atıcak yerıne 
kendı adamlarını alıcak yazık yazık 
teyze 
valla ben bılmıyorum yenı geldım bakıyorum 
-------------a
amca 
ozellestır yabancı sermaye cal paraları kac olurmu kardesım dunyanın parasını goturdu dısarı bu adamlar 
vatandas 
muhabır sız ne dusunuyosunuz 
yooooooo ben sadece bakıyorum 
nıne 
evladım ben oyle seyler yemıyorum kalp tansıyon seker var perızdeyım vallla 
dede 
torununa doner ben sana demıdınmı bak herseyı alıp bakmıcan yemıcen hıııııııı     cısssssssssssss duydunmu kerata senı 
delıkanlı 18/19
yokkkkkk yaaaaaaaaaaaaaa sız bılmıyosunuz orası kaptılmadı tadılata gırdı benım bırsuru arkadasım orda calısıyo ben bılıyorum tadılata gırdı acılacak kımdedı kapandı dıye hadı yaaaaaaaaaaaaaaaaa 
degerlı sıte dosları aklıma gelenı sızlen paylasmaya calıstım gecenın bu yarısı aklıma gelenlerı paylasmaya
devam edıcem doslar 
saygılarım ve sevgılerımle 
//////////////////kaptan //////////////////////////////