Arkadaşlar bu sıcaklık değerleri sizce normal mi? özellikle GPU yazan galiba ekran kartının sıcaklığı, eğer öyleyse bana çok gibi geldi bilgisayarı acalı 50dk falan oldu sadece internette dolaştım ekran kartını yoracak bişey yapmadım. yorumlarınızı bekliyorum..
Sıcaklık değerleri?
normal bence. işlemci birazcık ısınmış gibi ama o da bu yazın sıcagında normal diye düşnüyorum
işlemci sıcaklıkları bu havalarda normal gibi duruyor , fakat ekran kartın fazla ısınmaya başlamış.senin dediğin gibi ekran kartını yoracak birşey yapmadım diyorsun öyleyse ekran kartı fanında(varsa) problem olmus olabilir,toz kacmıs olabilir.Bu sıcaklarda pc nize yaz temizliği yapabilirsiniz buradan;
>>> https://www.chip.com.tr/konu/Pc-ye-Yaz-Temizligi_3964.html
eger Ekran Kartı fanınız bozulmuş ise bilgisayarcınıza teknik sorumluya götürüp ekran kartınızın fanını değiştirebilirsiniz.
Sıcaklıklar gayet normal ekran kartında biraz yükseklik var eger pasif sogutmaya sahipse kasa önüne yada yan kapaga bir fan takviyesi yaparak onun sıcaklıgınıda dengeleyebilirsin.
ekran kartında fan yoksa değerler normal bence yaz aylarında overclock yapmazsan sorun olucagını sanmıyorum :)
ben sana soyle diyim, ben su anda compaq presario f550ea notebook kullaniyorum, makinada GPU sicakligi, dinlenme halinde 65 dereceden asagi dusmuyo. tam yukte 102 dereceyi buldu. sonuclar GPU-Z ye ait, zaten gpu nun kendi sensorleri var. o yuzden endiselenme.