arkadaşlar gta 4 oyununda ve crysis oyunlarındaki sistemimin genel sıcaklık oratlaması
gta 4 fps 40 düşme yok
crysis: fps 35
gta 4'te cpu:core i7 860 48 derece en fazla
vga:gtx 260 AMP2! NVIDIA MAX 55 DERECE
crysis ta hemen hemen aynı
sıcaklıklar normal mi
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
688 mesaj
OP Banlandı
688 mesaj
zotak fire storm yükle fan ayarını oyuna girerken %85 yap aynı o derece kalır benim ki boşta 35 derece
Taze Üye
3 mesaj
Gayet normal değerlerin :D Kasma o kadr kendini.
Yıllanmış Üye
352 mesaj
vay bea o zaman benim makina yanıor COD 6 oynarken ekran kartı 72 derece işlemcide 65 dereceye kadar çıkıyorum
ekran kartı Asus GTX 260 Sp216
işlemcide Core 2 quadd 2.4 Ghz :) ama problem yaşamıyorum bende
OP Banlandı
688 mesaj
işlemcinin ayriyetten fan var zeroterm 92 sağlam tavsiye ederim
ısı işlemcilerde 70 derece ekran kartlarında 90 dereceye kadar makul sayılı
yok daha neler 150 dereceye kadar yolu var onuda belirtseydin. 70 dereceye çıkarsa işlemci %65 performans düşüşü söz konusu ekran kartı 90 diyorsa sistem zırt bırt kilitlenir 90 derece ısı yaydığında kasaya yanaşamazsın.
belki eski amdlere istinaden kıyaslıyorsan bu ısıları istisnaydı o işlemciler 65 derece normal çalışma ısısına sahipti athlon xp serileri.
kullanıcıların büyük bir kısmı bahsettigim degerlerde kullanıyorlar ki ben dahil.dedigin durumda olmuyor pek.
yok daha neler 150 dereceye kadar yolu var onuda belirtseydin. 70 dereceye çıkarsa işlemci %65 performans düşüşü söz konusu ekran kartı 90 diyorsa sistem zırt bırt kilitlenir 90 derece ısı yaydığında kasaya yanaşamazsın.
belki eski amdlere istinaden kıyaslıyorsan bu ısıları istisnaydı o işlemciler 65 derece normal çalışma ısısına sahipti athlon xp serileri.
http://www.exa.com.tr/kategori/islemciler-340/
burdanda işlemci müsade edilen sıcaklıklarına bakabilirsiniz genede hepsinde baraj 70 civarıSon Düzenleme: marosarap ~ 22 Mart 2010 09:38
kullanıcıların büyük bir kısmı bahsettigim degerlerde kullanıyorlar ki ben dahil.dedigin durumda olmuyor pek.
http://www.exa.com.tr/kategori/islemciler-340/
burdanda işlemci müsade edilen sıcaklıklarına bakabilirsiniz genede hepsinde baraj 70 civarı
senin o dediğin değerler imkansız çünkü phenomun 3.4 gz olan quad serisinde bile 35 derece işlemci ısısı var yükte 42.5 maksimum yükte 65 dereceyi görebildim.
tamam işte adam 70 e kadar yolu var diyor . bende stok olarak phenom 2 işlemciyi 55 in üzerine cıkaramadım ama oc ile 65 civarı falan oluyor imkansız diye birşey yok . zaten üretici diyoki benim işlemcim 70 e kadar güvenli bir şekilde cıkar.bunda anlasılmayacak ne var yada siz neden muhalefet ediyorsunuz onu anlamadım