BEN S65 KULLANICISIYIM..
1) siemensin iki yıl garantisi var fakat telefon diyelim ki herhangi bir nedenden dolayı garanti dışı kaldı ve de varsayılım ki işletim sistemi tel. bozuldu ya da çöktü! O zaman bu telefona işletim sistemi yüklenir mi? Yüklenirse hangi symbian os yüklenir. YAni böyle bir durumda telefonu kurtarmak mümkün mü?
2)Siemens s65 ile sx1 in oyunlarını oynamak mümkün mü?
3)Siemens s65 in mp3 çalmadığını biliyorum fakat siemens s65 de bir yazlım yüklendiği zaman mp3 çalabiliyormuş. Bu hangi yazlım ve nasıl yüklenir?
4)Siemens s65 hangi yazılımlar kesinlikle yüklenmeli
5)Mpeg 4 için kayıt programı var mı?
6)Siemens s65 de nokia ngage oyunlarını çalıştımak mümkün mü?
7) Siemens s65 ile standart özelliklerin dışında yazlım ile hangi özellikler kazandırılır?
Şimdiden ilginize sonusuz teşekkür!
DEMİŞSİN SIRASI İLE SANA CVP VERMEYE ÇALISAYIM.
1.ÖNCELİKLE TELEFONUN SYMBİAN DEĞİL HİÇBİRŞEKİLDE SYMBİAN OS FALAN YÜKLENMEZ.TELEFONUN SERVİS DISI KALMA SEBEPLERİ KULLANMA KILAVUZUNDA YAZIYOR.ÖRNER VERECEK OLURSAK : MENÜ İCONLARI DEİŞİMİ , TELEFON YAZILIMINDA DEİŞİKLİK YAPILMASI VS. VS. GİBİ NEDENLERDE SERVİS TELEFONUN TAMİRİNİ RED EDER.
2.TELEFONUN SYMBİAN İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİP OLMADIGI İÇİN SX1 OYUNLARINI OYNAMA İMKANIN YOK.FAKAT JAVA OLARAK 3D,2D GİBİ OYUNLARI TELEFONUNDA ÇOK RAHAT OYNAYABİLİRSİN.
3.ŞİMDİLİK S65 İN .MP3 ÇALMA ÖZELLİĞİ YOK FAKAT İLERİDEKİ VERSİYONLARINDA BELKİ BU MÜMKÜN OLABİLİR.ÇÜNKÜ SİLME YARDIMCISI İLE GİRDİGİNDE MP3 İCONUNU GÖSTERİYOR.
ÖR: C65 VİDEO ÇEKİM ÖZELLİĞİ YOK.ÖNCELERİ SİLME YARDIMCISINDA .3GP İCONU GÖZÜKÜYORDU ARDINDAN GELEN VERSİYONLAR İLE SİLME YARDIMCISINDAN BU VİDEOLARI İZLEME OLANAGIDA OLMUS OLDU. S65 E MP3 ÇALDIRABİLECEK BİR PROGRAMDA MEVCUT DEĞİL ANCAK .WAV SESLERİNİ DİNLEYEBİLECEĞİN ÇOK İYİ BİRDEN FAZLA PROGRAMLAR VAR YAZIMIN SONUNDA VERECEGİM LİNKDE İSTER BENİMDE İRTİBATA GEÇ YADA SİTEMİZDENDE GÖREBİLECEĞİN GİBİ BU PROGRAMLARI ÇOK RAHAT KULLANABİLİRSİN.
4.YİNE DEDİĞİN GİBİ BU PROGRAM SYMBİAN OLMADIGI İÇİN DİĞER MEDELLERDE GÖRMÜŞ OLDUGUN YAZILIMLARI FALAN YÜKLEME OLANAGIN FALAN YOK.ANCAK JAVA BİRÇOK PROGRAM VAR İSTERSEN ONLARI KULLANABİLİRSİN.(VERECEGİM LİNKDE TELEFONUNU JAVA UYGULAMALAR İLE BİRÇOK ÖZELLİK KAZANDIRACAKSIN)
5.VİDEO KAYIT SÜRESİ MAKSİMUM 1,30 DAKİKADIR.AYRİYETTEN BU SÜREYİ UZATACAK BİR PROGRAM YOK.ÇEKMİŞ OLDUGUN VİDEOLARIN HEPSİ .3GP OLARAK KAYDEDİLİR.TELEFONUN .MP4 Ü DESTEKLER AMA KAMERA ÇEKİMİNDE BU FORMATLA KAYIT EDEMEZSİN. ZATEN .MP4 İLE .3GP ARASINDA HEMEN HEMEN HİÇ FARK YOK.
6.AYNI CVP TELEFON SYMBİAN DEĞİL ÇALISTIRAMAZSIN.
7.JAVA UYGULAMALAR İLE;
a) .doc formatındaki yazıları okuyabilirsin.
b) .pdf leri telefonunda okuyabilirsin
c) .txt leri telefonunda okuyabilirsin yazabilirsin düzenleyebilirsin
d) s65/cx75 gibi telefonlar ile bluetooth dan chat yapabilirsin
e) bircok wav player lar ile birde kulaklıgın varsa çok rahat edersin.müzikleri karısık yada sıra ile dinleyebilirsin.ileri geri sardırma olayı henüz yok. müzik dinlerken sms atabilir yada arama yapabilirsin.
f) file manager denen program ile telefonun gizli dosyalarını görüntüleyebilirsin. bazılarında deişiklik yapabilir.ve istersen telefonunda istedigin dosyayı gizleyebilirsin. ör:kimsenin görmesini istemedigin bir resim var bu program ile onu gizlersin ve dosya sisteminde bunu göremezsin tekrar program ile dosyayı görebilirsin
gibi bircok özellik kazandırabilirsin telefonuna umarım sorularına yeterli düzeyde cvp verebilmişimdir saygılar.
sitemizi ziyaret etmek ve bu özelliklerin hepsini telefonuna kazandırma istiyorsan. lütfen linke tıkla http://www.x65.tr.cx
SİTEDEKİ NİCKİM ''RoCk'' dur