Şu sıralar tasarımı oldukça hoşuma giden bir telefon olan Siemens SL55 almak istiyorum. Ama bu telefonun sadece şeklinin güzel olduğu ve aynı paraya daha iyi telefonlar alabileceğim söyleniyor. Ben bu konuda fazla bilgi sahibi olmadığımdan dolayı çekiniyorum. Telefonla insanları aramak ve mesaj yollamak dışında işim olmuyor. Öyle resim çekmek, video ve tv izlemek bana göre değil. Daha doğrusu bu işler için telefondan daha iyi çözümler var. Ben sadece iletişim için kullanıyorum telefonları. Bu görüşüme göre sizce ne yapmalıyım. Aşkımın peşinden gitmem uygun mu?
Siemens SL55
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yazdığın her kelimeyi dikkatle okudum anladığım kadarıylada sen bi işletim sistemli yani mp3 dinleyebileceğin bir bilgisayar gibi programlar yükleyip işlemler yapabilieceğin ileri düzeyde resim çekebileceğin (cep telefonları çapında) bir telefon istemiyorsun sadece tasarımına dikkat ediyorsun sadece arama yapıp mesaj atabileceğin bir telefon istiyorsun bunun içinde bu telefon senin isteklerin doğrultusunda gerçekten tam bi hazine ama yazında belirtmemişsin bu yüzden bu telefonun menu kullanışına dikkat etmen gerekir yani telefonla uğraşırken zorluk çekmeden için menülerin kullanışlı olmasına dikkat et ama bu telefon dediğim gibi senin için tam bi hazine alırsan güle güle kullan.
Açıkçası yine siemens S65 ve SL65 modelleri de oldukça güzel makineler ama ben bir telefona o kadar fazla para vermekten yana değilim. Bu nedenle de bana güzel görünümlü ve işime yarayacak ama kısa bir süre sonra piyasadan kalkmayacak, herkeste olmayan ve insanların gördükleri zaman bir daha görmek isteyecekleri bir şey lazım. Yani bir top model. Ben bu görevleri SL55'in sorunsuzca yerine getireceğini düşünüyorum. Ama Nokia'dan sonra Siemens kullanmanın zor olduğunun söylenmesi de beni düşündürüyor. Ayrıca bu oyuncak verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak eder mi? Yoksa daha yüksek sınıf olan ve daha fazla özellikleri olan SL65 ve S65'den birine bir servet yatırmak mı daha mantıklı bilemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Evet bu telefon gerçekten bir hazine. Aldım ve çok beğendim. Tam bir tasarımm harikası. Ama ne yaptıysam T9 sözlüğe ulaşamadım. Sanırım Türkçe T9 yok. Eğer gerçekten öyleyse kötü bir özellik.
Arkadaşım nette baktım Türkçe T9 özelliği var biraz daha kurcala kullanım klavuzundan filan bak çünkü varmış.
siemens sx1 öneririm:) Hani tuşları solda ve sağda dikey duran, tasarımsa derdin üstüne yok şuanda Türkiyede. Süpeeeeeeerrrr!!!::)))
Valla ben de olduğunu sanıyordum ama ne yazık ki bulamadım. Bu nedenle bugün bir telefoncuya gidip soracağım. Belki onlar yardımcı olabilirler.
Ayrıca SX1 oldukça güzel olabilir ama ben biraz zarif bir şeyler bakıyorum. Estetik benim için çok önemli ve kullandığım telefonun oldukça kibar olması ve baktığım zaman bana beni seyret demesi gerek. O nedenle SL55 benim için gerçekten harika. Alalı çok olmadı ama ben çok memnunum ve almak isteyen varsa hiç çekinmesin derim. Bence bir harika.
İyi güzel ama siemens yakında telefon üretmiyceğini açıkladı! Hayır telefonun diyelim onarılmayacak derecede bozuldu! boğazdasın denize düştü! yandı. 2 yıl Garanti neye yarar o zaman?
Yani kalkıp yapmadıkları telefonu veremezler artık yenisini değil mi!? onun için sx1 den vazgeçtim tüm siemenslerden oluğu gibi.
inşallah siemens laptoplarına da aynı politikayı uygulayıp insanları mağdur etmez ne diyim!
Nasıl yani. Bu gerçekten doğru ise çok yazık. Çünkü Siemens piyasada yeni yer edinmeye başlamıştı ve bence de oldukça başarılı bir şekilde ilerliyordu. Üstelik bana kalırsa Nokia'dan daha güzel tasarımlı ve daha fazla özelliğe sahip ürünleri var. Eğer ger.ekten telefon sektöründen çekilirse çok yazık olur çoook.
hayatımda sl 55 kadar karizma telefon görmedim gerçekten. görünüş için alacaksın en iyi seçim arkadaşım ama özellik diyosan alma çünkü hiç bi özelliği yok bu cihazın