Sıfır maliyetle bir miktar para biriktirin!!!!

temsil
23-03-2010, 20:29   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

Herkese selamlar. Arkadaşlar tıkla kazan PTC sitelerini mutlaka duymuşsunuzdur. Bu sitelerden para kazanan milyonlarca üye var. Özellikle de yurt dışında büyük bir sektör. Bizde bu sektörden daha rahat para kazanabilmek için bir yazılım geliştirdik. Bir PTC sitesinden, tek başınıza(referansınız olmazsa) ortalama 4 cent yani 0,04$ para kazanırsınız. 50 site olsa günde 50x0,04=2 dolar ayda 60 dolar eder. Fena para değil. Ama şuda bi gerçek   hergün 50 farklı siteye gir, kullanıcı adı şifrenle giriş yap, kimini unut hatırlattır falan filan ohooo katlanılmaz olur. Ama bu duruma süpper bir çözüm var. Temsil Kolay PTC Platformu. Kendim şahsen programın adminiyim. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Programda şuan 40 ptc sitesi gömülü. Programı açtığınızda siteleri sırasıyla karşınıza açıyor ve ayrıca kullanıcı adı ve şifrenizi sitelerdeki ilgili yerlere getiriyor. size sadece resim doğrulamasını yapıp giriş yapmak ve reklamlara tıklama kalıyor. Ayrıca reklamları tıklarken de biiir sürü kolaylık sunuyor. herşeyden önemlisi program sizin için referans topluyor. Bu nasıl mı oluyor. Diyelimki programda 40 site var ve şuan 20 üyesi var. Yeni bir üye kişi program içindeki sitelere üye olurken diğer kullanıcılarının referans sayfalarına yönlendiriliyor. Böylece bu kişi 20. siteye üye olduğunda diğer 20 kişinin herbirisi birer site için bir referans kazanmış oluyor. Mutlaka deneyin. Siteler daha derli toplu olduğu için kısa zamanda tıklamalarınız bitiyor. Geliriniz giderek katlanır. Programın tanıtım sayfası http://www.temsil.com.tr/kolayptc.html       ilk 250 kullanıcıya ücretsiz. Kaçırmayın!!!

temsil
27-03-2010, 10:08   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2010

Merhabalar. Kısaca özelliklerden bahsedeyim.

1) Öncelikle platform içerisindeki ptc sitelerinden üye olduklarınız var ise, platformda üst kısımda bulunan hareketli butonlardan PTC butonuna tıklayın. PTC sitelerinin gösterildiği liste açılacaktır. Tekrar ptc butonuna basarak bu listeyi kapatabilirsiniz. ptc listesini açtıktan sonra üye olduğunuz sitelerin yanında bulunan kullanıcı adı ve şifre alanlarına, o sitelerdeki bilgilerinizi girin ve kaydet butonuyla kaydedin. Bu sayede program sizin o sitelere üye olduğunuzu anlar ve hızlı kayıtta bir daha üyelik için karşınıza getirmez. Zaten üyesi olduğunuz ptc sitelerini tamamladıktan sonra 2. adıma geçin.

2) Hızlı kayıt modülüne bilgilerinizi yazıp kayda başla derseniz, tüm siteleri tek seferde açıar ve her sitenin register sayfalarına, hızlı kayıt formundaki bilgilerinizi doldurur. Size sadece resim doğrulamalarını yapıp register demek kalır. Böylece çok kısa bir sürede üye olmadığınız ptc sitelerine üye olabilirsiniz. Burda önemli olan, açılan ptc sitelere register işleminizi tamamladıktan sonra o sayfayı kapatırken, platformda üst kısımda bulunanBU SİTE TAMAM butonuna basmanız gerekir. Bu sayede platform o siteye üye olduğunuzu anlar.
3) Hızlı kayıt işlemini tamamladıktan sonra emailinizi kontrol edip bazı ptc sitelerinin yollayacağı aktivasyon linklerine tıklayarak o sitelerdeki kullanıcı hesaplarınızı aktif hale getirmelisiniz.

4) Sitelere kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra sitelerin otomatik olarak açılmasını istediğiniz de , üst taraftaki hareketli butonlardan SİTELERİ AÇ butonuna tıklamanız gerekir. Daha sonra sitelerin sırayla açılmasını istemezseniz tekrar bu butona basarak otomatik açılmayı kapatabilirsiniz. Siteler otomatik 6 şar 6 şar açılır. Kullanıcı adı ve şifre gelmesi gereken yerlere bilgileriniz platform tarafından getirilir. size sadece resim doğrulamasıyla giriş yapıp reklamlar sayfasına geçip reklamlara tıklamak kalır. Yüzlerce PTC sitesi olduğunu düşünürseniz bu özelliğin size çok fazla zaman kazandırdığını anlarsınız.

5) Açılan sitelerden reklamların bittiği siteleri gene BU SİTE TAMAM butonuyla kapatmalısınız. Bu sayede platform sizin o ptc sitesindeki reklamları o günlük tamamladığınızı anlar ve bir daha otomatik açmaz. Diyelimki bütün ptc sitelerine tıklamadan platformu kapatıp açmak zorunda kaldınız. Bu durumda platform yeniden açıldığında o gün treklamlarını tamamladığınız siteleri tekrar otomatik açmaz. Böylece kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Reklamlarını tıklamayı tamamladığınız siteleri açmak isterseniz PTC butonuna basarak açılan listedeki ilgili ptc sitesini Aç butonuyla açabilirsiniz.
6) Platform size üye olduğunuz tüm siteleri derli toplu soırayla önünüze açar ve reklamlara tıklamak için harcadınız zamanları minumuma indirir.
7)PLATFORM NASIL REFERANS KAZANDIRIYOR? 
    
      Diyelimki siz bugün platforma üye oldunuz ve anahtar kodunuzu girdiniz (ANAHTAR KOU İLE GİRİŞ YAPMAMIŞ KULLANICILARA REFERANS ATANMAZ!). sizden sonra platforma üye olan her yeni üye için, platform içinde üye olduğunuz herhangi bir site için bir referans kazanırsınız. Yani sizden sonra 50 yeni üye olursa siz üye olduğunuz siteler için toplamda 50 referans kazanmış olursunuz. Platform en az referans atanmış kullanıcıya öncelik verir. Platforma yeni üye olmuş bir kişi hızlı kayıt modülüyle ptc sitelerine üye olurken, platform taraından ptc sitelerinin üyelik sayfaları açılırken, benim belirlediğim bir kaç site için bana diğer siteler için ise diğer kullanıcıların referans sayfalarına yönlendirilir.
8) E PEKİ BEN BU SİTELERE ÜYELİK BİLGİLERİMİ PLATFORMA VERİYORUM BU NE KADAR GÜVENLİ???
      İlk olarak platformun içerisinde hiç bir alanda kredi kartı bilgileriniz gibi sizi ciddi zarar uğratabilecek nitelikteki bilgilerinizin hiç birisi istenmemektedir. Dolyısıyla platformda böyle ciddi bilgiler zaten bulunmadığı için hiç kimse platform yüzünden bir zarara uğramaz. ikincisi istenilen bilgileriniz veritabanımızda 4 kademeli şifreleme işlemine tabi tututlur. Bu şifreleme işleminin çözülebilmesi içinde iki ayrı şifrenin bilinmesi gerekir. Bilgileriniz bu şekilde şifrelenerek veritabanımızda saklanır. Yani sizin adınız ahmet ise bu bilgi veritabanımıza kaydedilirken şifrelenerek 72ks01kdğq*== gibi anlamsız bir harf ve rakamlar dizisine çevrilerek saklanır. Dolayısıyla dışardan birisi veritabanımıza ulaşabilmeyi başarsa bile bilgilerinizi doğru biçimde göremeyeceği için hiç kimseye bir zarar veremez. yapabileceği tek şey veritabanını silmek olur. Böyle bir aksilik yaşanmaması için gerekli tüm güvenlik önlemlerini zaten almış bulunmaktayız. Diyelimki veritabanımız silindi o zaman en kısa zamanda yedekleri tekrar yükleriz. Yükleyemediğimizi varsayarsak sizin tek zararınız platformu bir daha kullanamamak olur. Üye olduğunuz ptc sitelerine dışardan gene giriş yaparak para kazanmaya devam edebilirsiniz.

Temsil Çevre Danışmanlık ve Yazılım Ltd. Şti. olarak AMACIMIZ NE?
    Ben Sinan BOZDEMİR. bu platformun yöneticisiyim. Samimi bir şekilde amacımız şudur, gerçekten herkesin çok kolay ve rahat bir şekilde sıfır maliyetle bir miktar para biriktirebilmesini sağlamak ve referans kazandırarak bu kazançlarını artırmalarını sağlamak. Herşeyden önce insanlara ek gelir imkanı sunabilmenin iç huzurunu yaşamak istiyoruz. Ayrıca platform yeteri kadar kullanıcıya ulaşıp kendisini ispat ettiğinde ücret karşılığı satılacaktır ve ücretsiz üye olan üyelerimizden hiç bir para talep edilmeyecektir.
Arkadaşlar ilgilenen ya da ilgilenmeyen herkese teşekkürler. Umarım açıklayıcı bir yazı olmuştur. Platformu kullanan arkadaşların site önerileri dikkate alınacak ve platforma eklenecek ya da gerekirse çıkarılacaktır. Hep beraber bol kazançlı günlere ulaşmak dileğiyle herkese iyi günler diliyorum. Lütfen kafanıza takılan her türlü soru için [email=bilgi@temsil.com.tr]bilgi@temsil.com.tr[/email] adresinden bizlere ulaşın.