Arkadaşlar sitelerin , şirketlerin , vb. güvenlik bilgilerini almak bilgisayardan bilgisayarı ele geçirmek dosyaları kendi bilgisayarıma aktarmak vb. şeyler nasıl yapabilirim ?? şifre kırmak vb. şeyler yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ??
Şifre Kırma Programları ??
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj
Arkadaşlar sitelerin , şirketlerin , vb. güvenlik bilgilerini almak bilgisayardan bilgisayarı ele geçirmek dosyaları kendi bilgisayarıma aktarmak vb. şeyler nasıl yapabilirim ?? şifre kırmak vb. şeyler yapmak istiyorum nasıl yapabilirim ??
seni arap faik le tanıştıralım. aradığın herşey var onda. tecavüz mecavüzde cabası.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
kanka şaka diyorum yaa :DaS:D:AsD::ASd:asd: yeniyim daha kimse takmıyo beni :asD:a:SD: bende böyle bişi yaptım SAD:ASd:asd:.
OP Taze Üye
10 mesaj
peki bilgisayarda hangi tuşlara basıldığını nasıl bulucam yani bi program varmış o program hangi tuşlara basılırsa onları kayıt ediyomuş vs
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
381 mesaj
OP Taze Üye
10 mesaj
kısaca merak ve özentilik desem ?? :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
381 mesaj
OP Taze Üye
10 mesaj
peki ben daha yeniyim de ondan gereksiz bi konu açtığımın farkındayım A:SD:Asd:ad:S
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj
galiba pc yide yeni hediye ettiler sana.
ama hemen hackerlik hayalleri kurma. daha doğrusu lamerlik hayalleri.
diğer konunada pc ni tanıtmadığın için yazan olmamış. sadece işlemcin belli.
kasa, psu, ram adeti ve mhz si v.s, ekran kartı, anakart, hdd, optik sürücü, vs detaylıca marka modellerini yazmalısın.