Merhaba arkadaşlar,
internetten fulll version bir rar dosyası indirdim ama şiresi varmış ve açamadım.
nasıl açabilirim? veya herhangi bir araç varmı?
şifre kırma prog. bunu açar mı? açarsa hangi prog. tavsiye edersiniz?
Merhaba arkadaşlar,
internetten fulll version bir rar dosyası indirdim ama şiresi varmış ve açamadım.
nasıl açabilirim? veya herhangi bir araç varmı?
şifre kırma prog. bunu açar mı? açarsa hangi prog. tavsiye edersiniz?
YOK OLMADI
NE 7ZİP ACTİ NE DE O PROG. KULLANAMADIM DOGRUSU
en iyisimi hiç uğraşma hem zamanına yazık hemde sonuç hüsran oLabiLir
Bu yöntem genelde işe yarıyor yani rar dosyasının adını googleda aratmak http://www.oyuncehennemi.com/rar ... 2-adim-t354446.html
hiç ugrasma ben 2 gün boyunca aradım bulamadım öyle bi program yok kardesim
Arkadaşlar bu programlar istisnalar dışında bir işe yaramıyor,
Sebebi ise "Force attack" yöntemi ile şifreyi kırmaya çalışması,
Şifreyi kırma şansınızı arrtırmak istiyorsanız,
Biraz ipucu vermelisiniz programa şifre ile ilgili...
Mustafa@PCArkadaşlar bu programlar istisnalar dışında bir işe yaramıyor,evet bu programlar brute force attack ile çalısıyor yani bir wordlist içindeki kelimeleri deniyor ve doğru şifreyi bulunca söylüyorSebebi ise "Force attack" yöntemi ile şifreyi kırmaya çalışması,
Şifreyi kırma şansınızı arrtırmak istiyorsanız,
Biraz ipucu vermelisiniz programa şifre ile ilgili...
eğer verilen şifre türkçe ise şansınız yok. arkadaşların dediği gibi kelime sayısına göre değişik (kelime listesi) kelimeler deneniyor bulursa ki bu verilen şifrenin uzunluğuna göre günlerce sürebilir. bulmamak gibi bir durumda mevcut. bunun yerine şifresi bilinen veya şifresi olan şeklini indirmeniz daha uygun olacaktır. Başka bir yolu da muhtemelen rapidden indirdiniz kim upload etmişse sitesinde şifresini yazmış olabilir onu bulmanız kırmaktan daha kolay olacaktır. emin olabilirsiniz.