Sigarayı bırakmanın tek yolu bıraktım deyip bırakmak ve gerekiyorsa hemen tedaviye başlamak...
Sigara içmeyi azaltarak bırakacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. Herşey beyinde bitiyor Eğer çok kötü durumda değilseniz herşey sizin iradenize bağlı..
SİGARAYI BIRAKMANIN YOLLARI
Bırakmak isteyen bırakır zaten... Babam içiyor mesela. Bir ara bıraktı sonra yine başladı.Halada içiyor. Ben kullanmıcam,herkese örnek olcam
bende kullanıyordum.hiç bişey bıraktıramıyordu.ama erkek arkadaşım bıraktırdı sağolsun:D...irade meselesi bir nevi
ben lisede bi ara bi kaçtane içtim .sonra kendi kendime dedim ki ulan bu zıkkıma para verecem, sağlığımı verecem sonra n'olacak. hiç bişey giden hep benden gidecek.Çok şükür tiryaki olmadan ilişiğimi kestim sigarayla
Walla baca gibi tüttürüyom ama aldığım güne de lanet ediyorum.
İçiyorum.. Sigarayla Mutluyum..
içmiyorum ayrıca hiç içmedim hiç başlamadım. çünkü sporcu olduğum için bize ters sigara fln o bakımdan hep tukakaydı sigara benim gözümde :)
ayrıca ailede hiç sigara kullanan kimsenin olmayışının da etkisi büyük tabi.
Bırakın gitsin şu saçma şeyi verdiğiniz parayla HD4870 alınır ya :=) kendinize yazık
Reborn91Cuma günü bıraktım bugün tekrar başladım. Lanet olsun.aynen bende öyle cuma günü bırakıyorum pazartesi başlıyorum
Tamamen irade ve sabır meselesidir.Örneğin ben çok denedim eğer sabah kahvaltısından sonra sabır ederde 2-3 saat sigara içilmez ise ondan sonraki içmeye çalıştığınız sigara sanki sizi boğacak gibi olur ve biraz tiksinirsiniz.Bütün mesele sabah kahvaltısından sonra içmemek ondan sonrası sabır.Deneyin göreceksiniz aslında bırakılır ama mesela benim işime gelmiyor bırakmak demekki