Şık bir arama sayfasına kavuşun!

CHIP Online
24-05-2010, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Google aramasından vazgeçemiyorsanız, ama daha özel bir şeyler arıyorsanız bu tam size göre...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sik- ... -kavusun_20186.html

Resimlerle: Yüksek kalitede 48 müthiş duvar kağıdı

Google'ın arama hizmetini kullanıyor, ancak Bing'in arkaplan görseli kullanımına imreniyorsanız bu işin bir kolayı var.

Favoorit isimli hizmet, binlerce arkaplan seçeneği ve özelleştirme imkanı ile Google arama sayfasından daha şık bir alternatif sunuyor ve aramaları Google üzerinden yapıyor.

Sadece duvar kağıdı değil, ekrana favori sitelerinizin kısayolllarını da koymanıza imkan tanıyor. Bağlantıların sırasını düzenlemek ve Google arama çubuğunun yerini değiştirmek de sizin elinizde.

Basit, temiz, şık ve hızlı bir hizmet. Aşağıdaki bağlantıdan ulaşıp göz atabilir, deneyebilirsiniz.

Bağlantı: Favoorit

Tüm konu: Şık bir arama sayfasına kavuşun!

Resimlerle: Yüksek kalitede 48 müthiş duvar kağıdı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Arama sayfanızı özelleştirmek ister misiniz?

layra41
24-05-2010, 22:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
725 mesaj

güzel bir şey aynısı benim aklımada geldi arka planı çizdim google simgelerine google butonlarına kadar daha değşiğini kadar google göndereceken haberinizi gördüm google nin böyle bir hizmet vermemesi ne kadar kötü yalnız arama yaparken örneğin=face yazınca facebok ,eğit yazınca eğitek meb seçenekleri çıkmıyor yani ararken seçenekler sunmuyor.google da var eğit yazarken eğitek meb seçeneklerini gösteriyor tıklıyorum giriyorum.

Son Düzenleme: layra41 ~ 26 Mayıs 2010 21:21