merhaba arkadaşlar mozilla 2.0 versiyonu kullanıyorum.bunun sık kullanılanları nerede acaba?
bir türlü bulamadım
sık kullanılanlar
en yukarda <<yer imleri>> yazar ya işte orası.
---
edit:ayrıca:Firefox
Dosya\içe aktar==>ie7 ve opera yer imlerini(sık kullanılanları)Firefox yer imlerine aktarabilirsiniz.Burada dikkat etmeniz gereken ,sadece yer imlerini aktarmanız diğer seçeneklerin(tarayıcı geçmişi,çerezler,internet seçenekleri..)yanındaki tiki iptal edin\kaldırın çünkü onlara ihtiyacınız olmayacak.
edit2:bunun en çok opera da faydasını görürsünüz,sizde nasıl oluyor bilemem ama benim opera yer imleri bazen durduk yerde uçuyor:);bu yolla yedek almış oluyorum.
şimdi bu bilgisayarda fireFox yüklü değil ama yanlış hatırlamıyorsam Ctrl + H a bastıktan sonra geçmiş sayfalar gelecek ekrana, orada bulunuyordu... yada Menü Çubuğu açık değilse alt a basıp aç orada biyerlerde vardı sanırım dediğim gibi bu bilgisayarda firefox yok oyüzden emin konuşamıyorum.
çok teşekkürler arkadaşlar.ikinizin dediği şekilde de ulaşaılıyor.ben genel adı sandım yine sık kullanılanlar diye arıyordum mozillada.demek ki değişiyormuş.orda sık kullanılan burda yer imi.