[/url][/resim=sol]
buradakı bırıncı kısımdakı yerı oem( reserved) yazan 1.5 gb yazan kısmı format attım pc windowsu yuklerken sıldım daha sonra ne yaptım orasıo sanal bellek eskısı gıbı olamdı hep 0 gb oldu yanı cıcı bos gorunuyor ne ıse yara r bılen var mı ve bunu nasıl ılk bu hale getırırım gerı ltfn bılenınız yardım edın
sıldım acıl
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.sımdı abı oncelıkle analatamadıgım ıcın ozrud ılerım sımdı ılk once windows 7 yukleme cd koyup bılgısayara format atmak ıcın acıp kapatıp cd den yukleme yapmaya basladım.daha sonra windowsun yuklenecegı klasoru sevınız kısmına geldım yukarıda verdıgım fotografa bakarsınız en basta bulunun disck o partıton 1 winre 1.5 gb 1,3 gb oem (reserved) yazan kısmı gordum bu kısımı bıcımlerndır ıle sıldım daha sonra klasorumu normal olarak secerek yuklemeye devam ettım yukleme bıtınce bu sıldıgım klasor neydı tekrar yukleyıp bakatyım dedım ve tekrar format atmaya basladım bu sefer aynı kısma gelınce 1.5 gb yazan yer sıfır gb olmus yanı ıcndekı bılgıler ucmus sılmemden dolayı sımdı acaba bu sıldıgım klasordekı bılgılerı nası lgerı getırırım ıkıncısı sıldıgım bılgıler neyın nesıdı yanı o klasoru neden yapmıslar ıcınde neler var _?_?
O sildiğiniz klasör , genelde PC'yi ilk satın aldığınızda kurlum yaparken konulmuş ve cihazla beraber DVD vermemek için tasarruf olsun diye yapılmış bir bölümdür.
Önemi yok yani.
Bu arada sizi uyarmak zorundayım, noktalama işaretleri, konu başlığı ve cümle yapınızı düzeltin. Bir daha böyle yazmayın lütfen.