silindi
silindi
- 1
- 2
Alpha
Beta
Release Candidate (RC)
Final (RTM [Release to Manufacturer])
Yazılımların sürüm dereceleri bunlardır. RC, final sürümden önceki adımdır ve kusursuza yakındır. Ama kusursuz değildir. Beta kadar kusurlu da değildir. Arada bir şey yani.
Service Pack'in amacı sistem açıklarını, hatalarını gidermektir. RC'de de sorun olabileceğinden sorunlu bir şeyin sorun gidermesi beklenemez. O yüzden bunu yüklememenizi, final sürümü beklemenizi öneririm.
Kesinlikle. Zaten çıkması yakındır.
doganogulturkKesinlikle. Zaten çıkması yakındır.Aynen Öyle...
Gecikti bile. Nisan ortasında release olması gerekiyordu.
bu sp2 fazla gecikti bencede, win7 geliyor anasını satim vistanın yamalarıyla mı uğraşıcaz hala?
Keşke kurmasaydım takılmalar meydana geliyor.. (Nette sayfalarda gezinirken)
valla hocam sorun çıkartabilmesi öngörülen bir paket ile sorunlara çözüm aramak pek akıl karı değil :)
kaldı ki xp kullanırken önerdiği üzere SP3 kurdum ve bir sürü sorun yaşadım.
Tabi sorunu ancak format atarak düzeltebildim. O yüzden tutarlı bile olsa önce diğer kullanıp deneyen testcilerden bir görüş almakta fayda var.
SP 1 544 MB idi. SP 2 de SP 1'den az olmaz herhâlde. Temiz 600 MB olur diye düşünüyorum.
Mustafa@PCOtomatik update şeklinde daha az boyutlu oluyo.Sebebi nedir acaba?
Doğru tabii. Microsoft yapar bir Ali Cengiz, kimse farkına varamaz :) Boşuna yazılım devi denmiyor ona.
Adamların yaptığı güncellemeleri bazen anlamıyorsunuz bile.
Auto Update seçeneği aktif olmasa bile sistem dosyalarında güncellemeler olabiliyor.
Geçen sene ortalarında XP 'de olmuştu.Bayağı ses getirmişti bu durum.
Yani adamlar istedikleri keyfe göre yapabilecek durumdalar.
ugurtokayAdamların yaptığı güncellemeleri bazen anlamıyorsunuz bile.Yakında uzak masaüstü bağlantısı yapmasınlar.
Auto Update seçeneği aktif olmasa bile sistem dosyalarında güncellemeler olabiliyor.
Geçen sene ortalarında XP 'de olmuştu.Bayağı ses getirmişti bu durum.
Yani adamlar istedikleri keyfe göre yapabilecek durumdalar.
Hiç şaşırmam. :D
"MERHABA KULLANICI BİZ DOSTUZ,SADECE BAKIP ÇIKACAĞIZ"
:D :D
ugurtokayHiç şaşırmam. :D"MERHABA KULLANICI BİZ DOSTUZ,SADECE BAKIP ÇIKACAĞIZ"
:D :
Kendi sistemime kurdum ve iyi performans aldım.Açılış hızlandı;herhangi bir sorun yaşamadım,memnunum şimdilik.
- 1
- 2