silinebilr
silinebilir
yazılımı ındırdım yukledım herseyı yıne ekran kartı aynı hatayı verıyor servıse gonderdım dedı sorununuz yazılımsal, fakat tum drıverlerı uretıcılerın kendı sıtelerınden yükledim, suan nvdıa ynı yazılımı cıkmıs onu yukledım denedım yıne aynı
renkler gittiği zaman, https://www.dropbox.com/s/4gyc15 ... 0130920-00039.jpg?m
orjınal renkler gitmediği zamanhttps://www.dropbox.com/s/hvcbmu ... 0130920-00041.jpg?m
yukarıda ki gibi oluyor örnegin nfs run acıyorum bi 5 dk oynuyorum başlangıcı geçiyor biri ile konusuyor tam o esnada böyle oluyor
bu sorunu çözebilecek kadar usta birisi yokmu forumda.s
kardes bıtmedı goturdum adam yazılımsal dedı recovery sılındıgı ıcın format atamıyor yada lısans satın alman lazım dıyor,
mesela metın2 oynuyorum nvdıa ekran kartı ıle calsıtırıyorum, 4-5 saat oynuyorum onda sıkıntı olmuyor, ama gel gelelımgta ıv e nfs the run a nvıda nın optıme ayararı ıle acıyorum yınede boyle oluyor
Bilgisayarında gereksiz bir sürü yazılım var ve tahmin ettiğim için fazla yardım etmiyorum driver bulucu program kullanmışssın ve birden çok driver denemişsin. Format atıp teamwiever ile yardım istersen bakarım formatız o bilgisayarda boşa uğraşmış olurum kullanmayın diyoruz dinlemiyorsunuz.
Bilgisayarında gereksiz bir sürü yazılım var ve tahmin ettiğim için fazla yardım etmiyorum driver bulucu program kullanmışssın ve birden çok driver denemişsin. Format atıp teamwiever ile yardım istersen bakarım formatız o bilgisayarda boşa uğraşmış olurum kullanmayın diyoruz dinlemiyorsunuz.şuan sistemımde format attıktan sonra kullanmadıgım yazılım yok driver bulucu sadece bana ısımlerını buldu nelerı ındırmme gerektııgını ve uretıcılerın sıtelerınden hepsini indirdim yükledim, bu arada daha oncekı sıstemı formatladık yenı wın8 kurdum cracklı değil orjınal lisanslı, fakat bı renk soruun var işte
şuan sistemımde format attıktan sonra kullanmadıgım yazılım yok driver bulucu sadece bana ısımlerını buldu nelerı ındırmme gerektııgını ve uretıcılerın sıtelerınden hepsini indirdim yükledim, bu arada daha oncekı sıstemı formatladık yenı wın8 kurdum cracklı değil orjınal lisanslı, fakat bı renk soruun var işDediğim gibi format atılmadan o bilgisayarda uğraşmam. O programların yüklü olma sebebi bile Mavi ekran alma riskini artırır.
Ben bu sorunlu bilgisayarlardan birine bağlandım mı ?
evet çzöemedin :D yeni format atmıstık :D:D
seevise ver dedin verdi madma bana yazılımsal sorun dedi recovery ı sildiğin için format atamıyorum dedı atarsam lisans alman grekecek dedi bana yanı sorun yazılımsal teknı kservısın dedıgıne gore
O ben servisin taaa... Şimdi küfür ettirecekler bana :) Adam servisi zaten format nasıl atamıyor istediği gibi atabilir lisansla alakası yok. oradan lisansını bulup tekrar format atabilir başından savmak için demiş. Ayrıca Donanımsal olmadığını nereden çıkardı yazılımsal olduğunun kanıtı nerede onuda söylese idi ya :) Ya bu servisler artık hepten işini yapamaz oldu bu nedir herkesi geri çeviriyorlar.
Birdaha da Bilmeyen birine format attırma adamın dediği de doğru haklı Geri yükleme kaydını neden siliyor formatı atan kişi.
kardesım bılmıyorumonu atan amatör birisi herhalde, şu dikkatimi çekti servis donanımsal testlerı yapıldı diyor fakat laptopun altındakı bandrol sökülmemiş bile, ayrıyetten bu ay ıcerısınde yıne gıdecegım wıjndowsun sıtesınden deneme surumu ındırtıcem bunu yukle drıverlerı yukle eger olursa sorun yazlımsalsa başka bir lisans daha alacagım dıyecegım olmadı tüketici haklarına nasıl gidebilriz:) bi iletişim adresi :D
bak birde şu var düşük oyunlarsa sorun yok örneğin pes oynuyourm 1 saat 2 saat sıkıntı yok sorunsuz çalısmaya deva medıyor ama gel gelelım buyuk oyunlara medıumu bırak low da dahı sorun verıyor, laptop ekran kartının nası lbırsey oldugunu kestıremıyorum masaustu gıbı olsa bobınlerıdne belkı sorun vardır derım, ama laptop oldugu ıcın sıgmaz işlemci gibi bir tasarımı var dıye düşünüyorum tahmınen tabi, fakat çözebilmiş değilim
Şuan sorununu tam hatırlamıyorum ama ben sana donanımsal olduğunu ve format atılması gerektiğini söyledi isem yapman lazım.
Driverleri format attıklarından sonra kendileri kursun çözemezler ise Tekrar format atsın ve hiçbişeye dokunmadan eve getir ben bağlanıp doğru driverleri kurarım.