arkadaşlar.ben eset nos32 virus programı kurdum.ama silmem gerekti.ancak dosyayı kaldıramadım.dosyalardan bazılarını sildim ama birçok dosya korumalı olduğundan silinemeiyor.bir de dosyayı başka program kullanıyor diyor.acaba nasıl silebilirim dosyaları
silinemeyen dosyalar
bilgisayarı guvenli modda aç program ekle kaldırdan yada uninstaldan sil
gokhan doğru soyluo unlocker ı kullanarak silebilirsin buda linki http://ftp.isu.edu.tw/pub/CPatch ... e/unlocker1.8.5.exe
Windowsa yüklü proğramlar direkt olarak silerek kaldırılmaz..
Proğram ekle kaldırdan veya proğramın yüklü olduğu konuma girip uninstall dosyasını çalıştırarak kaldırılır..
Silemediğin dosyalar o anda kullanıldığı için silinemiyordur..
Proğram ekle kaldıra gir ordan nod 32 yi bul ve kaldır de kaldırsın..Bu arada eğer o anda çalışıyorsa nod 32 nin durdurulması lazım. bunuda görev yöneticisini açarak nod 32 nin işlemlerini durdurarak yapabilirsin..
arkadaşların dediği gibi olmazsa güvenli kipte açarak silmeyi dene..yine olmazsa yukarıda arkadaşların dediği kaldırma proğramlararını dene,,yine olmazsa nod 32 yi baştan yükle,sonra tekrar kaldır..
kayit defterini acin>hkey_local_machine>software>microsoft>
windows>currentVersion>unistall> burda program ekle kaldirdaki listeyi gorceksin ordan kaldirmak istedigin programi kaldir "del" tusuyla..
arkadaşlar.programı kaldıramıyorum ya.program ekle kaldırdan bana bi dosya soruyo.18e3.msi diye.onu da bulamadığım için kaldıramıyorum.nasıl kaldırayım
Sen bazı dosyaları silmeyi başarmışşsın anlaşılan tek çaren var tekrar kur.sağ alt köeden nod32yi pasif hale getir yani durdur dururma seçeneği var mı hatırlamıyom yoksa "msconfig" den nod 32 açılışını kapat.restart yap daha sonra kaldır baktın olmuyo kalkmıyo programın kendi unistal seçeneğini dene o da olmadı kaldırma programı kur.Revo Uninstaller'i tavsiye edebilirim bu konuda.ekle kaldırda gözüken programın dosyalarını bir daha kesinlikle silme.Unlocker,killbox gibi programlarla virsü tanıyosan eğer onu silmede bile kullanılabilir yada ekle kaldırda gözükmeyen dosyalarda.Regeditten kaldırma olayına gelince o kaldırılmış ama çeşitli nedenlerden dolayı hala ekle kaldırda gözüken dosyaların gözükmesini engellemeye yarar.Ama dediğin gibi kesin olarak kaldırdığından emin olduğun programlar için uygular kolay gelsin...İnşallah tekrar kurarken problem yaşamazsın bi de yanlış hatırlamıyosam güvenli modda ekle kaldır çalışmıyor.
silinemeyen dosyaları killbox adlı yazlm sayesnde sileblrsnz silmek istedinz dosyayı seçin sonra pc yi yeniden başlattınzda dosya slnmş oluo dergide tantmştı bu programı:D
burası harika bi yer ya baksana herkes birilerine yardımcı olmaya çalışıyor
Arkadaş Your Unİnstaller 2006 diye yada Smarty Unİnstaller Pro 2007 diye programlar var bunu bilgisayarına kur ve kaldırmak istediğin bütün programları bunlar vasıtasıyla kaldır.Bilgisayarında kesinlikle artık bırakmaz.
Smarty Uninstaller 2007 Pro 1.8.0
buda download adresi, http://www.winnertweak.com/unins ... nstaller2007Pro.exe
Serial :
Name: Ennas
Activation code: 44G7B5DN97
buda seriali yetermi.