Silinemeyen program

HPQ-User
01-03-2008, 00:14   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Rami sormuş:
Filtreleme programı Tiev-Volsoft'u yüklerken hata uyarısı oldu. Programı silmeyi denediğimde "Program çalışıyor, önce kapatın" uyarısı geldi. Programı çalıştırmak istediğimde başaramadım. Bilgisayar her açıldığında hata uyarısı veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İntel Celeron 3.0
512 MB Ram
128 MB Tümleşik ekran kartı
80 GB HDD
17" Vestel CRT Monitör

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)

Banned
01-03-2008, 00:51   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

başlat çalıştıra msconfig yazın açlan pencerenin başlanğıç sekmesinden bu programa ait olan kutucuktaki işareti kaldırıp kaydedip çıkın restart isteyecek , yeniden başladıktan sonra açılan uyarı penceresinde bir daha gösterme kutucuğunu işaretledikten sonra tamam deyin. Programı uninstal edin.

Yidede olmazsa bu demektirki sisteme boot sevis eklemiştir . bilgi verirsiniz servisinide devre dışı bırakırız.

Kimmiş o bakim silinmeyen!!!!

omer_6134
01-03-2008, 01:51   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

Program çalışıyor hatasını aldığınız zaman Görev Yöneticisini (Ctrl+Alt+Del) açın. İşlemler sekmesine gelin.Orada programa ait olan dosyayı bulup İşlemi Sonlardır'a basın. Daha sonra programı silmeyi deneyin yinede olmazsa programlar yardımı ile programı kaldırabilirsiniz.

Ayrıca başlangıçta hata veriyor demişsiniz.Bunuda khramn arkadaşımızın dedikleri doğru.Ayrıca Başlat Tüm Programlar'dan Başlangıç'a gelin.Oradaki dosyaları silin.