merhabalar chip sülalesi sorunumu mümkün olduğunca açıklamaya çalışacağım şimdi umarım yeterince başarılı olabilirım,
öncelikle dosyaların virüs olmadığına eminim çünkü bu dosyalar(dosya değil klasör aslında) genelde steam oyunlarının dosyaları (en azından benim farkettiklerim çünkü oyun update edilemediğinde farkettim genel olarak), ancak başka programların dosyalarında da bu tip şeylerde karşılaştım,
git gide artan bu saçmalık bi dosyanın açılmamasını isminin değiştirilememesini silinememesini taşınamamasını sağlıyor,
Neler Denedim;
silmek için birçok program, unlocker, dosyanın sahipliğini alma güvenli modta açma gibi çok fazla şey denedim ve dosyanın sahipliğini everyone yapmama ramen dosyaya bir müdahale mümkün olmadı,
belki 10 dan fazla antivirüs ile tüm bilgisayarı taradım bilgisayarım tamamen temiz,
hdd testleri yürüttüm ve tüm testler hdd min sağlıklı olduğunu gösteriyor,
S.M.A.R.T verileri gayet düzgün relocated sectör 1 tane bile yok mesela
hata mesajlarını paylaşmadım ancak genel olarak izin verilmedi, bu işlem için User adlı kullanıcıdan izin almalısınız benzeri hatalarlakarşılaştım (dosyanın sahipliği everyone olsa bile),
umarım yardım edebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
DÜZELTME: üşeniyordum ama zamanım olursa ubuntu live usb ile diske ulaşıp dosyayı manipüle etmeyi deneyceğim sonucu yazarım, bu şekilde de klasöre müdahale edemezsem sorun kesinlikle donanımsal diyebilir miyim ??
ÇÖZÜM: çözüm benim için oldukça saçma oldu bilgisayarı güvenli modta açtım ve baktığımda sorunlu dosyalar gitmişti (hiç birşey yapmadan) ve programlar oyunlar düzgün çalışmaya update edilmeye başladı, sizde dosyalar yerinde duruyor olursa güvenli modta sahipliği değiştirilebiliyormuş sanırım ingilizce bir kaynaktan okudum, iyi günler teşekkürler en azından zaman ayırıp okuyan herkese.