Arkadaşlar Panda AV 2008 i kurdum ve güncellemesini yaptıktan sonra system32/drivers/klif.sys adlı dosyayı hacker aracı olarak görüyor sil diyorum, siliyor sonra tekrar Bilgisayarım' a girmeye çalıştığımda yine aynı virüs uyarısı veriyor üstelik kurduğum 2 pc dede aynı uyarıyı yapıyor makinelerin Windows unuda yeni yükleddiğimi belirteyim
Silinemeyen Virüs
KARDEŞ AYNI ANTİ VİRÜS PROGRAMI VAR BENDEDE ALGILAMA YETENEĞİ OLAN BİR PROGRAM ASLINDA VİRÜS DEĞİL SANIRIM SANA 3 ŞIK ÖNERİYOR 1.PROGRAMI SİL 2.PROGRAMA ERİŞİMİ ENGELLE 3.YOKSAY DİYOR BU SORUN GENEL AYARLARDA AMA UZUN ZAMANDIR KULLANMIYORUM BU PROGRAMI SİL DEDİĞİ PROGRAMDA SYSTEM DOSYASI EĞER SİLERSEN SİSTEMİN ÇÖKEBİLİR YANİ HATALAR VEREBİLİR DDİĞİM GİBİ AYARLARDAN BAKMALISIN GENEL AYARLAR SEKMESİNDEN.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj
helios_pteraArkadaşlar Panda AV 2008 i kurdum ve güncellemesini yaptıktan sonra system32/drivers/klif.sys adlı dosyayı hacker aracı olarak görüyor sil diyorum, siliyor sonra tekrar Bilgisayarım' a girmeye çalıştığımda yine aynı virüs uyarısı veriyor üstelik kurduğum 2 pc dede aynı uyarıyı yapıyor makinelerin Windows unuda yeni yükleddiğimi belirteyimklif.sys KasperSky'ın açtığı bir system32 dosyasıdır. Bundan dolayı sorun yok. Zararsız bir dosya :)İlla silcem diyorsanız. Revo uninstaller kurun "Tamamen dosya silme" bölümü olacaktır. Oradan sil.
Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 28 Ağustos 2008 16:11