murat sormuş:
ben internet üzerinden lime wire adındaki dosya paylaşım programımı bilgisayarıma kurdum. bu program aracılığı ile bazı mpg uzantılı flimleri bilgisayarıma indirdim. sonra beğenmediklerimi sildim. ancak vista nın arama özelliğini kullanıp mpg diye arattığımda benim bilgisayarımdan sildiğim bazı mpg uzantılı dosyalarını karşıma getiriyor. bu dosyaların başında T-18184154 gibi sayılar var. bu dosyaları tekrar silmek istediğimde ise bu öğe bulunamadı. öğenin konumundan emin olun şeklinde bir uyarı mesajı geliyor. dosyanın olduğu klasörü aç dediğimde incomplete adındaki dosyayı açıyor ama bu klasörde böyle bir dosya yok. zaten olmaması da gerekiyor çünkü sildim. şimdi arama yaptığımda bu dosyaların görünmemesi veya tamamen silmek için ne yapmam gerekiyor? sorum biraz uzun olduysa özür dilerim... ama gerçekten zor durumdayım. şimdiden teşekkürler.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
benim hp dv6640 model bir laptop var. orjinal vista home premium yüklü. ofice olarak da xp professional yükledim.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506)