Arkadaşlar, excelle çalışma yaptığım sayfayı yanlışlıkla sildim. bunu geri getirebilir miyim? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
teşekkürler.
Silinen Excel sayfasını geri getirme
geri dönüşüm kutusuna bak belki orda duruyordur. Geri yükle dersen eski yerine gelir.
eger ordan da silindiyse tek bir ihtimal var.
recovery my files programını indir. Sistemini tarat.
Silinen dosyalarını kurtarabilirsin. Tabi eger üzerine birşey yazılmamışsa
yok sorun tam olarak öyle değil. Yani ortada kaydedilmiş bir veri yok. Ben üzerinde çalışma yaparken kaydetmemiştim. Çalışmamı yaptım fakat sonra yanlışlıkla sildim. Kaydedilen bir şey yok yani ortada. Sildim dediğim de excel sayfasından çıktım. Anlatabildim mi?
CTRL + Z kombinasyonunu dene.
sanırım her şeye tekrardan başlayacağım. Teşekkür ederim. Eğer böyle bir durum bir kimsenin daha başına gelirse, inanın bunun cevabı internette yok. ARadım ama bulamadım. Neyse...
en güvenli yol şudur. Her 5 dakikada bir ctrl + s yapmak.
elektrik kesilmesi olsun. Sistem kitlenmeleri olsun. Yanlışlıklar olsun
en iyisi belli aralıklarda kaydetmek.
medreyatasanırım her şeye tekrardan başlayacağım. Teşekkür ederim. Eğer böyle bir durum bir kimsenin daha başına gelirse, inanın bunun cevabı internette yok. ARadım ama bulamadım. Neyse...Yapabileceğiniz birşey yok. Yeniden yazacaksınız. Cesur'un dediği gibi, elinizi CTRL+S tuşlarına alıştırın.
Ben office 'in klasöründe RECOVERY görmüştüm sonra girdim İŞTE aradığım dosya ordaydı ve alıp işlemime devam ettim ama nasıl yaptım hatırlamıyorum:D