arkadaşlar ben çok salakça bi hata yaptım
notepadle şu komutu 'start cmd.exe' .bat uzantılı
yapıcağıma .exe uzantılı yaptım ve şimdi silinmiyo
dosya masaüstünde olduğun dan DOSYA>ARAÇLAR yolu işe
yaramıyo unlocker da işe yaramıyo hiç bir türlü silinmiyo
silmeye çalışınca bu programın kullanıldığını söğlüyo
tabi cmd.exe yide kapatamıyom ne yapmam lazım lütfen yardım edin
silinmeyen dosya yardım (ACİLLL)
görev yöneticisinden kapat. Orada Çalışıyordur.. Görevi Degil Ama İşlemi Sonlandır.
aynı silme yöntemlerini birde güvenli modda deneyin
Görev yöneticisinden explorer.exe ve cmd exe ilediğer kullanıcı kısmında sizin winlogon.exe, taskmgr.exe harici tüm exelerin görevlerini sonlandırın, kullanıcı adınız gözüken görevlerini sonlandırın.Dosya yeni görev çalıştır seçeneğinden masastüne ulaşıp dosyayı silin.
güvenli modu denedim olmadı görev yöneticisinde saten cmd.exe çıkmıyo explorerı kapatınca başlat menüsüde gidiyo
daha detaylı anlatırmısınız lütfen beceremedim bi türlü
.exe uzantısını açıp 'start cmd.exe' kodunu 'close cmd.exe' yaptım bi ekran çıktı kaaptmak istiyosanız kapata tıklayın yazıyodu kapat dedim silmeye çalıştım gine silmedi açaba sadece cmd.exe yi kapatmak yetmiyomu
Netten ghost 12 boot cd yi indirip cd ye yazdırın ve cd ile sistemi açın. Explore my computer seçeneğinden harddiske ulaşıp isediğiniz tüm silinmeyen dosyaları silebilirsiniz, ayrıca işinize yarayacak mükemmel bir yazılımın cdsine sahip olmuş olursunuz.
Totol commondar yada eraser 2siyle silebilirsin.
istersen birde unlocker 1.8.7 programını dene yada msdos tan sılmeyı
sana tavsiyem bir tane notepad aç ve file - open de . yaptıgın dosyayı seç . içeriğini sil. ve üzerine kaydet. Notepad uzantılı kaydedeceği için artık silebilirsin.
MCITP
Bu arada bu işlemi safe mode tayken yap sanırım arka planda çalışıyor.
Kolay gelsin
runner1903sana tavsiyem bir tane notepad aç ve file - open de . yaptıgın dosyayı seç . içeriğini sil. ve üzerine kaydet. Notepad uzantılı kaydedeceği için artık silebilirsin.bence dedıgını yap etkılı olcaktır
yha aga yha windows defender i indir yada revo yu kur kökten gitsin
runner1903sana tavsiyem bir tane notepad aç ve file - open de . yaptıgın dosyayı seç . içeriğini sil. ve üzerine kaydet. Notepad uzantılı kaydedeceği için artık silebilirsin.İşe yarar,fakat güvenli modda dee
daha öncede söyledik eraser yada o tarz program silemedigi dosyayi pc acilisinda siler yeninden baslat yazar.
Bazi durumlarda ise unlocker islemi öldürür ve silebilirsiniz.
Son olarakda 0 bit hikayesi durumlari oldugunda bu tarz programlar ise yaramiyor öyle bir sey oldugunda total commander tarzi explorer programlari silebiliyor sadece.