Silinmeyen Internet Adresleri

FreeN
14-05-2007, 16:34   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj

Explorer adres satırına ziyaret edeceğim sayfanın adresini yazarken otomatik olarak
liste açılıyor ve daha önce ziyaret ettiğim benzer isimle başlayan sayfa adresleri listeleniyor.

Ben "geçmişi" ve "Tanımlama Bilgileri" dosyalarını "internet seçenekleri" ayarlarındaki
gerekli düğmelere tıklayarak silmeme rağmen bunlar o listede neden  görünüyor ?

Bu listeyi tamamen nasıl silebilirim ?

Ayrıca "Explorer kapatıldığında Temporary internet File klasörünü boşalt" seçili olmasına reğmen
otomatik olarak boşaltmıyor, manuel olarak bu dosyaları silebiliyorum.

Bunları nasıl düzeltebilirim ?

XP pro.ve  ie 6 tarayıcı kullanıyorum.

Borga-x
14-05-2007, 16:45   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Ccleaner programını kur o senin için hepsini tek tıklama ile siler .Eğer hala silinmiyorsa Virus taramasından geçir.Kaspersky ve adaware programlarını kur güncelle ve güvenli kipte tarattır.Sorunun çözülür.Ccleaner programının linkini forum içinde ararsan bulurusn.

ahmetmanav
14-05-2007, 17:23   |  #3  
ahmetmanav avatarı
Yıllanmış Üye
103 mesaj

Borga-x
Ccleaner programını kur o senin için hepsini tek tıklama ile siler .Eğer hala silinmiyorsa Virus taramasından geçir.Kaspersky ve adaware programlarını kur güncelle ve güvenli kipte tarattır.Sorunun çözülür.Ccleaner programının linkini forum içinde ararsan bulurusn.
aynen!Katılıyorum birde şunu dene google aç başalnğıç sayfası yap ve yadıklarını şimdi yap. başıma böle bişi gelmişti...Alkış

djnakres
14-05-2007, 17:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
221 mesaj

tühbe cvp vermişler

FreeN
14-05-2007, 18:23   |  #5  
OP Üye
71 mesaj

Yardımlarınız için herkeze teşekkür ederim. Aşk
CCleaner problemi çözdü.

Ama bu problem neden kaynaklanıyordu onu bilemiyorum.

Ayrıca, Ccleaner programı "Araçlar" uninstal bölümündeki listede "webfldrXP" diye bir program görünüyordu.Ne olduğunu bilmediğim bir program.
Ne "Programlar" klasöründe nede "program ekle/kaldır" listesinde böyle bir program görünmüyordu.

Ne olduğunu bilmesemde CCleaner ile kaldırdım. IslıkSistemi yeniden başlattım,herşey düzgün çalışıyor.Emin değil

Bu "webfldrxp" nedir ?