Silkroad Online İşlemci ve Ekran kartı Sorunu

Kapalı Hesap (158332)
06-06-2010, 23:14   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
268 mesaj

Herkeze iyi akşamlar.

Bir online oyun oyuncusuyum. Ve ekran kartımı değiştirdim değiştireli bu sorunu yaşıyorum. Ekran kartım paylaşımlı ATİ Radeon HD 4350 sorun ekran kartı yetmemezliği değilde işlemci yetmemezliği. Ekran kartım paylaşımlı olduğu için işlemciden ve ramdan çaldığını düşünüyorum. Bizim arkadaşların bilgisayarları benimkinde kat kat daha düşük tık kasma yok. Eskiden ekran kartımı değiştirmeden bendede olmuyor ama o ekran kartını taktım takalı bir çok oyunda aorun yaşamaya başladım sizce bu benim düşündüğüm türden mi? Veya işlemcimde bi sorun olabillirmi?

Sistemin %100 temizdir. Vürüs taraması yaptım.
Sistemin:
Windows 7 Ultimate
2gb ram
Ati Radeon HD 4350 512 MB
Intel Dual Core

Windows 7 de en düşük sistem derecelendirmem 4,8'dir.

Yorum sizde...

xXTaZXx
07-06-2010, 15:06   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
73 mesaj

İşlemciniz aşırı ısınıyor olabilir bu doğal olarak oyunlarda takılmaya ve performansta düşüşe neden olur.Bilgisayar kapalıyken işlemcinizin fanını çıkarıp temizleyin termal macunu yenileyin büyük ihtimal sorun ortadan kalkacaktır...<

Kapalı Hesap (158332)
07-06-2010, 15:40   |  #3  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
268 mesaj

Onları zaten her 3 haftada bir yapıyorum. Bu sorunun Paylaşımlı ekran kartıyla bi alakası var mı? Onu öğrenmek amacım.

Yinede yorum için teşekkürler.

firaristt
07-06-2010, 17:35   |  #4  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

paylaşımı biostan kapat :D bnde sro oynuyordum :D belqi yine başlarım :D ( günde 20-21 saat açık kalınca pc hem bnm hem pc nin canı çıkıyordu xD hiç bi sorun olmaması lazım bn onboard ekran kartıyla oynuyorum :D kullandığın media pk edit mi orjinal mi? edit ise daha fazla sistem den kullanır sistemin fazla fazla yetsede arada kastırabilir :D kullandığın fazladan bi program warmı?? bot oto enter oto select? sürücülerin güncel mi?