arkadaslar guc kaynagi almam lazim acilen benim guc kaynagi coktu ve silver stone SST-ST52F-GM Zeus 520W PSU dusunuyorum nediyorsunuz bilginiz varmi nasildir bu marka ozelliklerine goz gezdirdim web sayfasindan guzele benziyor ama bunun bir alt modeli bundan pahali gozukuyor ne alaka anlamadim
Silver stone icin tavsiye
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,406 mesaj
Abi bu ürün çok pahalı değil mi?
Ben bunun incelemesini okumuştum. http://www.hardwaremania.com/reviews/2004/st52f/st52_1.shtml
Ancak genede, bu kadar para verdikten sonra ben Tagan almanı tavsiye ederdim. Sonuçta 480W Taganlar çok iyi vede sessizler.
Ben bu markayı tanımadığım için Tagan önerdim, ancak incelemede harika diyorlardı.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
92 mesaj
evet fazla turkiye semalarinda bilinmiyor ama avrupada cok popiler bir iki sitede test sonuclarina baktim bayag iyi oldukcada sitabil gozukuyor fiyat dersen evet biraz yuksek ama almayakarar verirsen buradan degil internet uzeri alacam zaten 30/35 euro fark ediyor
taganin incelemeriyle ilgili bir link verebilirmisin bana bir goz gezdireyim tesekkurler