arkadaşlar netten CALL OF DUTY 5 ve 6'nın sistem gereksinimlerine baktım da hepsine SHADER 3.0 desteklemelidir diyor.
benim ekran kartım İMZAMDA var.ve SHADER 2.0 destekliyor.
oynayabilirmiyim.
lütfen yardım edin.bugün yarın alıcam oyunları.
Şimdi ben COD 5 ve COD 6 yükleyemezmiyim?
Çalıştırmaz büyük ihtimalle.Ekran kartı yetersiz.
Korsan alsa bile para boşa gider.Hiç denemeyin.Eğer emin olmak istiyorsan şurdan bi dene;
System Requirements Lab
Kullanımı
1- Listeden kontrol etmek istediğiniz oyunu seçin ve "Can You Run It" yani "Çalıştırabilir misin" butonuna tıklayın.
2- "Bu web sitesi 'Husdawg, LLC' üzerinden 'System Requirements Lab' eklentisini yüklemek istiyor. Web sitesine ve eklentiye güveniyor ve eklentiyi yüklemek istiyorsanız, burayı tıklatın..."
diye bir yazı belirecek üst kısımda.
Buraya tıklayın ve "ActiveX Denetimini Yükle" deyin.
3- Sayfa yenilenince karşınıza bir yükleme seçeneği çıkacaktır, buradan da "Yükle" diyerek işlemi onaylayın.
4- Dosyalar kurulduktan sonra sisteminiz biraz kasılabilir.
İşlem bittiğinde yeşil bir şekilde "Pass" yazacaktır.
Burada iki sekme mevcuttur:
Minimum ve Recommended.
Minimum en düşük sistem gereksinimi,
Recommended ise tvasiye edilen sistem gereksinimidir.
Oyunu rahatça oynayabilmek için Recommended bölümünden de sisteminizin "Pass" yani geçerli not alması gerekmektedir.
maceraperestliğin lüzumu yok. ekran kartın o oyunları açmaz. paran da boşa gider. oyunu yüklediğinde windows dınk diye hata mesajını yapıştırır . pişman olursun.
shader model oyunun istediğinden az seninkisi eğer çalışırsa gel yanıma .... kattiyen çalşımaz oyun.............
oyun çalışır ama ekranı gelmez anlıyormusun ekran kartın o goruntuyu monitöre yansıtamaz goruntuyu çizemez siyah ekran ve oyunun mause sinden başka bişe goremezsin shader model boyledir........kendim tecrubelerimden dolayı bunları soyluyorum ben bunu çok yaşadım ..............zaten ekran kartın açsa bile(boyle bir ihtimal yok) sen bu dediğin oyunları bütün özellikler low çözünürlük en düşükte oynarken bile takıla takıla oynarsın böyle olursada oyundan zevk almazsın hiç uğraşma derim....................
Benimki de shader v2.0 idi cod 5 çalışmıyordu.ses gelip görüntü gelmiyordu.hiç denemene gerek yok.
bendede vardı x550 kesinlikle alma oyuna girerken yada yüklerken shader model hatası verecek sakın boşa para verme yüklenmez yüklense bile açılmaz
neyse arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için.
COD 5 COD 6 için bu yazı beklemek gerekecek artık.Ama şundan eminimki CRYSİS - - CRYSİS WARHEAD oynayabilirim.(en azından LOW'da)
COD 5 ve COD 6 yerine yarın CRYSİS'i alıcam.
Sizce crysis önüme LOW ayarların dışında taş koyarmı???
shader v2.0 yada başka bişey oldunu nerden anlıcaz