tomb raider in son sürümü tomb raider 6 yı aldım ama ilk bölümünde kaldım koskoca chip formda bunu çözen yokmu haklısınız be doğru söylüyorsunuuz benim hatamı bulup internette de yayınlayan arkaşa helal olsun bir harfi yanlış yazmışız ya tüm türkiyeden özür diliyorum ama ondan asla kusura bakmayın burası sitem etme yerideğil ama bu hale getiriyorlar
şimdi kimse çözüm bulamıyor dimi cözüm yok yani
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.alıntı:
Gönderen : burhantomb raider in son sürümü tomb raider 6 yı aldım ama ilk bölümünde kaldım koskoca chip formda bunu çözen yokmu haklısınız be doğru söylüyorsunuuz benim hatamı bulup internette de yayınlayan arkaşa helal olsun bir harfi yanlış yazmışız ya tüm türkiyeden özür diliyorum ama ondan asla kusura bakmayın burası sitem etme yerideğil ama bu hale getiriyorlar
oyunu oynamazsak nasıl yardımcı olalım di mi
Gerçekten de öyle...Ayrıca Tomb Raider 6 Alan kişi sayısı parmakla sayılacak kadar azdır belki hiç yoktur bu forumda...
Dostum cevabını buldum ama önce:
Hala yanlış yazıyorsun tomb raider 6 diye bir oyun yok piyasada.Sanırım sen Tomb Raider Angel of Darkness tan bahsediyorsun.
Oyun hiç oynamadım ve tomb raider serisnden de NEFTER EDERİM.
Eğer ingilizce biliyorsan ve dediğin oyun Tomb Raider Angel of Darkness ise:
bide burası var: